Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker centar: PS Shine - prva plesna radionica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70855
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2016. 15:47 
Naslov:  Esseker centar: PS Shine - prva plesna radionica
20.03.2016. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva Plesna radionica; Osječki mladi talenti PROBIJAJU granice plesne kulture u gradu Osijeku. No1; Antonio Jakić - Tony održat će se u nedjelju, 20. ožujka 2016. godine u Esseker centru s početkom u 16 sati.

Zašto; Zato da promičemo plesnu kulturu u gradu Osijeku i PROBIJAMO granice jer trenutne brojke po našim istraživanjima jesu sljedeće; da u gradu Osijeku ima 5 230 aktivnih plesača po raznim plesnim klubovima, školama studijima i institucijama. Statistički je ova brojka vrlo značajna ako uzmemo u obzir da je baza podataka od 2009 godine bila 2 300 plesača na području grada Osijeka . Veliku svijest kod građana, djece i mladih o KULTURI plesa i plesnom pokretu je podigao projekt cijenjenog Osječkog entuzijasta i baletnog majstora Vuka Ognjenovića s baletnom predstavom Petar Pan koja je igrala samo nekoliko puta u HNK Osijek te osvojila srca velikih i malih gledatelja, a sada plesača.

VODITELJ PRVE U NIZU RADIONICA ; Antonio Jakić - Tony

Bavim se plesom 8 godina. U suštini se baziram breakdance-u, a plesao sam poppin' i lockin', čime se još uvijek povremeno bavim.

O plesu sam učio od više učitelja što mi daje mogućnost da objektivno sagledam sliku onoga čime se bavim. Sudjelovao sam na mnogim natjecanjima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske, te od 2013. plešem i u Hrvatskom Narodnom Kazalištu.

Hip-hop kultura nekima predstavlja način života jer se kroz nju mogu izražavati, ipak, hip-hop nije dovoljno raširen medu ljudima te bi tako ova radionica bila za sve one koji se na bilo koji način žele uključiti, saznati nešto novo ili pak doći samo radi zabave.

Na radionici bi se bazirali na osnovama hip hop plesa sto podrazumijeva osnove breakdancea, lockina i poppina.

Tko bude se bude želio priključiti ovakvoj vrsti plesnog stila može doći u prostorije plesnog studia Shine utorkom i četvrtkom od 18:30 do 20 :00 sati te subotom od 13:00- 14:30 sati.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: