Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Restoran Club Waldinger: Tjedan morske ribe [29.2.-5.3.2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 70473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.03.2016. 9:26 
Naslov:  Restoran Club Waldinger: Tjedan morske ribe [29.2.-5.3.2016.]
Od 29.02.2016. 16:00 do 05.03.2016. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S dolaskom proljeća i sunca, pomalo počinju razmišljati o moru i morskim delicijama. Pripremite svoja nepca za uživanje u jelima od morske ribe i buteljirana vina uz posebne popuste u restoranu Club Waldinger.

Na sva dolje navedena jela kao i ostala jela od morske ribe iz redovnog jelovnika u tjednu od 29. veljače – 05. ožujka 2016. odobravaju 20% popusta.

U istom periodu odobravaju 20% popusta i na sva buteljirana vina.

Couvert na račun kuće (razni riblji zalogaji):
Hladno predjelo
- Carpaccio od hobotnice

Juhe
- Juha od mesa škampa
- Riblja juha

Glavna jela
Srijeda:
- Riblji file s pireom od tikvica i pečenom palentom
- Domaće šurlice sa škampima, cherry rajčicom i rukolom

Četvrtak:
- Riblji file punjen blitvom i kozicama na podlozi od krumpira na maslacu sa začinskim biljem
- Tuna steak na podlozi od šalše

Petak:
- Marinirani riblji file sa šurlicama i povrćem na crveno
- Riba u ''škartocu'' sa krumpirom i povrćem

Subota:
- Riblji file u vinu i maslinama na podlozi od slanog krumpira
- Riblji file punjen rukolom i tikvicama na podlozi od zelenog rižota
















Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: