
S dolaskom proljeća i sunca, pomalo počinju razmišljati o moru i morskim delicijama. Pripremite svoja nepca za uživanje u jelima
od morske ribe i buteljirana vina uz posebne popuste u
restoranu Club Waldinger.
Na sva dolje navedena jela kao i ostala jela od morske ribe iz redovnog jelovnika u tjednu
od 29. veljače – 05. ožujka 2016. odobravaju 20% popusta.
U istom periodu odobravaju 20% popusta i na sva buteljirana vina.
Couvert na račun kuće (razni riblji zalogaji):
Hladno predjelo
- Carpaccio od hobotnice
Juhe
- Juha od mesa škampa
- Riblja juha
Glavna jela
Srijeda:
- Riblji file s pireom od tikvica i pečenom palentom
- Domaće šurlice sa škampima, cherry rajčicom i rukolom
Četvrtak:
- Riblji file punjen blitvom i kozicama na podlozi od krumpira na maslacu sa začinskim biljem
- Tuna steak na podlozi od šalše
Petak:
- Marinirani riblji file sa šurlicama i povrćem na crveno
- Riba u ''škartocu'' sa krumpirom i povrćem
Subota:
- Riblji file u vinu i maslinama na podlozi od slanog krumpira
- Riblji file punjen rukolom i tikvicama na podlozi od zelenog rižota
