Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

PD "Zanatlija": Putopisno predavanje o hodošašću dugom 780 km "Camino s Marom"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Ksenija Vilić
Ukupno postova: 17
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2016. 15:14 
Naslov:  PD "Zanatlija": Putopisno predavanje o hodošašću dugom 780 km "Camino s Marom"
23.02.2016. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Putopisno predavanje o hodošašću dugom 780 km "Camino s Marom" održat će se u utorak, 23. veljače 2016. godine, s početkom u 18:00 sati.

Predavanje će se održati u prostoru PD „Zanatlija“ Osijek, Strossmayerova 1 / I kat. Predavač: Mara Doljak

Mara Doljak: „U 59. godini života odlučila sam se za jednu šetnju. Šetnju dugu 780 km. Šetnju koju je ove godine odšetalo 250 000 ljudi iz cijelog svijeta.

Za hodočašće čiji je cilj stići u Santiago de Compostela mnogi su saznali nakon 2010. godine, kada je snimljen film The way. Upravo je taj film i mene naveo da krenem proučavati ovo, sve popularnije hodočašće, a onda.. da na to putovanje i krenem.

S vama ću podijeliti priču o svojoj šetnji koja je trajala 31 dan. Svaki dan donosi nove krajolike, nove ljude, nove bolove, nove životne priče mojih sugovornika, nove žuljeve, nova iskustva, nove jezike, nove prijatelje, nove rastanke... A što sam ja donijela s tog puta? Pokušat ću vam odgovoriti na predavanju Camino s Marom
.“

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: