Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Noć muzeja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
allein

Ukupno postova: 1542
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.01.2007. 16:10 
Naslov:  Noć muzeja
26.01.2007. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 26. siječnja 2007.g. pridružite nam se u Noći muzeja, od 18:00 do 01:00 sati u Muzeju Slavonije, Trg sv. Trojstva 6, Osijek.

Program:

19:00
Književna šetnja osječkom Tvrđom – Studijska panorama tisućljeća slavonske književnosti; voditelji: Helena Sablić Tomić i Goran Rem s Filozofskog fakulteta u Osijeku. Nakon šetnje prezentacija značajnih književnika i njihovih uradaka u Muzeju

21:30
Digitalna prezentacija prvog dijela radionice na temu osobne i kolektivne memorije (voditelji radionice: Ines Matijević, Jelena Kovačević, Darko Prokeš)

22:30
Nastup grupe gitarista (duo): Ivana Nikolin, Željko Vukadinović - djela klasične glazbe od renesanse do 20.st.

Izložbe: Blago Muzeja Slavonije, Zsolnay, Ptice u gradu, Arheološka istraživanja (Poljoprivredni fakultet), Keramika i staklo 17. i 18. st. iz Starog franjevačkog samostana

Tijekom Noći muzeja ulaz je besplatan u navedenom vremenu, a sva izdanja Muzeja Slavonije moći će se nabaviti po sniženoj cijeni od 50%. Uz tople napitke posjetiteljima će biti ponuđeno i toplo pecivo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Isis

Ukupno postova: 1211
Post Postano: 27.01.2007. 12:56 
Naslov:  

Primjetio sam da gitaristica nije imala vjenčani prsten, pomislih "Imam li šanse?" Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
swamp

Ukupno postova: 396
Post Postano: 27.01.2007. 15:32 
Naslov:  

Isis je napisao/la:
Primjetio sam da gitaristica nije imala vjenčani prsten, pomislih "Imam li šanse?" Smile

Da nisi prodo gitaru možda bi i imo Very Happy

Skoči u forum: