Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Učenici Elektrotehničke i prometne škole Osijek posjetili Centar "JA kao i TI"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71299
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.12.2015. 12:09 
Naslov:  Učenici Elektrotehničke i prometne škole Osijek posjetili Centar "JA kao i TI"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Učenice i učenici Elektrotehničke i prometne škole Osijek 22. prosinca 2015. ponovno su posjetili Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek - "JA kao i TI" i tako nastavili tradiciju druženja u blagdanske dane. Pod vodstvom vjeroučiteljice Krunoslave Lukač uvježbali su prigodan glazbeni program. Malenom društvenom prostorijom, jer veliku renoviraju, orile su se božićne pjesme koje su zajedno pjevali i gosti i domaćini. I oni koji nisu mogli doći u društvenu prostoriju nisu bili zakinuti za glazbeni doživljaj – tamburaši su svirali na hodniku i tako uveselili i korisnike u sobama. Sandra Štrasser, prof. hrvatskog jezika i književnosti, pripremala je recitatorsku skupinu koja je čitala odabrane tekstove. Uz kulturni program darivali smo ih jabukama i narančama koje su prikupili učenici, nastavnici i roditelji naše škole.Svi su se radovali čestitkama izrađenim za ovu prigodu na satu vjeronauka. Njih su korisnicima uručili članovi Volonterske skupine EMŠA. Korisnici i djelatnici Centra pjevali su s nama, a neki su kasnije i zaplesali uz vesele tamburaše naše škole.

Vjerujemo da davanje ispunjava srca više nego primanje, a ovaj posjet samo nas je učvrstio u tome. Odlučili smo ponoviti posjet sljedeće godine. Zato pozivamo sve koji žele da nam se pridruže.

Tekst i foto: Daliborka Pavošević, prof.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: