Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osijek u šoku: Jedan muškarac mrtav, a drugi teško ozlijeđen u zgradi u Strossmayerovoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70448
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2015. 13:06 
Naslov:  Osijek u šoku: Jedan muškarac mrtav, a drugi teško ozlijeđen u zgradi u Strossmayerovoj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[30.10.2015.] Nema mnogo novih informacija o šokantnom događaju koji je jučer protresao Osijek!

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo. Jučer, 29. listopada oko 9,20 sati, u Strossmayerovoj ulici u Osijeku, 27-godišnjak je hladnim oružjem zadao više rana 31-godišnjaku, nakon čega je otišao do krovišta zgrade te skočio.

Uslijed zadobivenih ozljeda, 27-godišnjak je preminuo na mjestu događaja te je mrtvo tijelo prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek, radi obdukcije. Ozlijeđenom 31-godišnjaku, koji je zadobio teške tjelesne ozlijede, pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.

Tekst: Darijo Premec/PU Osječko baranjska

[29.10.2015. 16:53] Jutros u 9:30 h policija je zaprimila dojavu stanarke stambene zgrade na kućnom broju 262 u Strossmayerovoj ulici u Osijeku da iz stana na četvrtom katu zgrade dopire galama, lupanje i razbijanje stakla.

Došavši provjeriti dojavu, policajci su u dvorištu stambene zgrade pronašli mrtvo tijelo mlađeg muškarca, potpuno golog. U stanu na četvrtom katu pronašli su još jednu mlađu mušku osobu s teškim ozljedama koja je odmah prevezena u osječki KBC.

Očevid je u tijeku i policija ne želi nagađati o tome što se točno dogodilo, no za sada sve ukazuje na to da je u stanu došlo do sukoba između dvojice muškaraca pri čemu je jedan ranio drugoga da bi potom izašao iz stana i počinio samoubojstvo skokom s vrha peterokatnice.

Ovu teoriju potkrijepljuju i izjave susjeda koji tvrde da je muškarac, prije nego što će se baciti s krova, gol trčao po zgradi i pokušavao ljudima provaliti u stanove ali bez uspjeha. Susjedi sumnjaju da je mladić bio drogiran, no to će se tek utvrditi obdukcijom.

Više detalja o ovom tragičnom događaju u Strossmayerovoj ulici bit će poznato po dovršetku istražnih radnji.

Tekst: M.M./Osijek031.com

[29.10.2015. 13:06] Kako neslužbeno doznajemo jutros između 9:00 i 9:30 sati u dvorištu zgrade u Strossmayerovoj ulici pronađeno je mrtvo tijelo mlađe muške osobe, dok su drugu mušku osobu pronašli ozlijeđenu u stanu.

Uskoro više info..

Zadnja promjena: Redakcija 031; 30.10.2015. 13:11; ukupno mijenjano 3 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Pukli Diogen
Ukupno postova: 129
Post Postano: 29.10.2015. 15:04 
Naslov:  

Ispričavam se što komentiram ispod ovog članka, ali 031 prodali ste se za škude HDZ-u??????? Reklamirate ih?????

Redakcija 031

Ukupno postova: 70448
Post Postano: 29.10.2015. 17:11 
Naslov:  

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.10.2015. 18:07 
Naslov:  

Pukli Diogen je napisao/la:
Ispričavam se što komentiram ispod ovog članka, ali 031 prodali ste se za škude HDZ-u??????? Reklamirate ih?????

HDZ, a i neki drugi [dosad gotovo sve politicke opcije u Osijeku], su prepoznale Osijek031.com kao medij za oglasavanje. Reklame se nalaze na lokacijama predvidjenima za reklame i oglasavanje je dozvoljeno svima. Dapace, preporuceno.

Sto se tice provokacije vezane uz "prodaju", smatram da se ljudi u Hrvatskoj vise trebaju bojati medija koji u predizborno vrijeme imaju reklamu samo jedne stranke i onih koji ostatak vremena [van predizborne kampanje] pristrano izvjescuju. Kad je Osijek u pitanju - sve je jasno...

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 29.10.2015. 18:44 
Naslov:  

Leon je napisao/la:
Pukli Diogen je napisao/la:

HDZ, a i neki drugi [dosad gotovo sve politicke opcije u Osijeku], su prepoznale Osijek031.com kao medij za oglasavanje. Reklame se nalaze na lokacijama predvidjenima za reklame i oglasavanje je dozvoljeno svima. Dapace, preporuceno.

Sto se tice provokacije vezane uz "prodaju", smatram da se ljudi u Hrvatskoj vise trebaju bojati medija koji u predizborno vrijeme imaju reklamu samo jedne stranke i onih koji ostatak vremena [van predizborne kampanje] pristrano izvjescuju. Kad je Osijek u pitanju - sve je jasno...

Onako nepristrano kao kad ste zaboravili objaviti vijest kako je završila afera "Vešmašinko"?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Post Postano: 29.10.2015. 20:28 
Naslov:  

simo031 je napisao/la: Onako nepristrano kao kad ste zaboravili objaviti vijest kako je završila afera "Vešmašinko"?

Naravno, jer ju nismo ni pratili, od samog pocetka.

Jošava

Ukupno postova: 482
Post Postano: 29.10.2015. 20:43 
Naslov:  

Pukli Diogen je napisao/la :

Kakav ideološki taliban. Dok 'Hrvatska raste' a Slavonija tone, u Osijeku s neba padaju goli muškarci.. njega smeta što vidi reklame HDZ-a.
I takav će se sutra busati u svoju junačka demokratska i liberalna prsa.

:bljuv:

Pukli Diogen
Post Postano: 29.10.2015. 22:59 
Naslov:  

Jošava je napisao/la:

Kakav ideološki taliban. Dok 'Hrvatska raste' a Slavonija tone, u Osijeku s neba padaju goli muškarci.. njega smeta što vidi reklame HDZ-a.

Radi se o tome kako je ovdje riječ o HDZ-u. Stranci koja je prala lovu i tu lovu koristila za kampanje i osobno bogaćenje. Sanader kao u zatvor, a svi ostali veliki Rvati koji su bili oko njega su kandidati za eventualnu buduću Vladu.
Tako da si u pravu kad kažeš kako me smeta, smeta me isto kao što bi me smetalo da netko dokazanog pedofila zaposli u vrtiću.
To što je sjećanje većine takvo kao što je kod ovce koja se svakog jutra iznenadi kad vidi Sunce na horizontu, to me zato što živim ovdje smeta još više.
Nisam nikakav "ideološki taliban" već mlad čovjek koji ne može vjerovati koji je ljudima. Ne ta stranka, ne ti ljudi, već svi oni koji imaju i zrno putra na glavi morali bi nestati sa političke scene, a mi ih još nagradimo. Zato me smeta.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.10.2015. 8:28 
Naslov:  

..alaj ste zaglibili oftopik.....kvarite mi crnokronikaške vijesti....

Post Postano: 30.10.2015. 17:09 
Naslov:  

Jošava je napisao/la:

Radi se o tome kako je ovdje riječ o HDZ-u. Stranci koja je prala lovu i tu lovu koristila za kampanje i osobno bogaćenje. Sanader kao u zatvor, a svi ostali veliki Rvati koji su bili oko njega su kandidati za eventualnu buduću Vladu.
Tako da si u pravu kad kažeš kako me smeta, smeta me isto kao što bi me smetalo da netko dokazanog pedofila zaposli u vrtiću.
To što je sjećanje većine takvo kao što je kod ovce koja se svakog jutra iznenadi kad vidi Sunce na horizontu, to me zato što živim ovdje smeta još više.
Nisam nikakav "ideološki taliban" već mlad čovjek koji ne može vjerovati koji je ljudima. Ne ta stranka, ne ti ljudi, već svi oni koji imaju i zrno putra na glavi morali bi nestati sa političke scene, a mi ih još nagradimo. Zato me smeta.

Ajde nek ti bude, mlad si pa ti nije za zamjerit. I meni bi na tvojem mjestu orjunaši isprali mozak preko YRT-a i za sve bi mi bio kriv HDZ da se ne sjećam kako je to nekada bilo. Vidiš, kad Milanović kaže 'nema povratka na staro' ja se odmah sjetim Tita, a ti Sanadera, eventualno Tuđmana, premda sumnjam, prije će biti da recikliraš ono čime su te spomenuti mediji nafilovali. Isto tako kad Zoka kaže 'ili mi ili oni' meni opet u sjećanje dolazi Tito - ubojica Hrvata i antikrist i Zokina riječi kako mu je taj draži od Tuđmana pa posljedično mu mora biti drža Jugoslavija od Hrvatske.
To su ključni momenti za mene, a ovo o čem ti 'tko je više jamio' je kost koja je oglodana do srži koju glođu samo još klinci poput tebe.

Jošava

Post Postano: 30.10.2015. 17:11 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
..alaj ste zaglibili oftopik.....kvarite mi crnokronikaške vijesti....

Eto ja sam svršio i neću više. što god ovaj reko il' nereko.

Pukli Diogen
Post Postano: 30.10.2015. 23:19 
Naslov:  

Jošava je napisao/la:
Jošava je napisao/la:

Ajde nek ti bude, mlad si pa ti nije za zamjerit. I meni bi na tvojem mjestu orjunaši isprali mozak preko YRT-a i za sve bi mi bio kriv HDZ da se ne sjećam kako je to nekada bilo. Vidiš, kad Milanović kaže 'nema povratka na staro' ja se odmah sjetim Tita, a ti Sanadera, eventualno Tuđmana, premda sumnjam, prije će biti da recikliraš ono čime su te spomenuti mediji nafilovali. Isto tako kad Zoka kaže 'ili mi ili oni' meni opet u sjećanje dolazi Tito - ubojica Hrvata i antikrist i Zokina riječi kako mu je taj draži od Tuđmana pa posljedično mu mora biti drža Jugoslavija od Hrvatske.
To su ključni momenti za mene, a ovo o čem ti 'tko je više jamio' je kost koja je oglodana do srži koju glođu samo još klinci poput tebe.

Tita Smile
Što ne Džingis Kana i on je bio zaj... lik na ovim prostorima.
Tuđman čovjek svog vremena.
Neka Jošava samo ti daj glas HDZ-u, ja bacam riječi onako bezveze. Nemam ja tako malo godina da ne znam kako je bezveze pričati. Obično šutim, s vremena na vrijeme se malo zapalim više iz šoka i čuđenja.
Neću ni ja više.

Skoči u forum: