Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[VIDEO] Novi videospot - Mangroove feat. Dado Topić & Igor Geržina 'Pokušaj'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70841
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.10.2015. 9:32 
Naslov:  [VIDEO] Novi videospot - Mangroove feat. Dado Topić & Igor Geržina 'Pokušaj'
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grupa Mangroove najavljuje treći studijski album čiji je izlazak planiran krajem listopada u izdanju Dancing Beara. Nakon uspješnih singlova 'Sami', 'Ljubavna' i 'Nije da me ne voliš' predstavljaju spot za aktualni singl 'Pokušaj' koji su snimili u suradnji s legendarnim glazbenikom Dadom Topićem, a pridružuje im se i svjetski priznati saksofonist Igor Geržina.

Novim singlom zagrebački Mangroove razotkrio se na sasvim nov način i predstavio pomalo neuobičajenu pop blues pjesmu koja osvaja top liste i radijske urednike, a odmah po objavi ušla je i na HR TOP 40 najemitiranijih domaćih singlova.

Na aktualnom singlu 'Pokušaj' se uz Dadu Topića i Igora Geržinu pojavljuje još nekoliko sjajnih glazbenika pa tako treba svakako spomenuti Janka Novoselića na bubnjevima i Zvonimira Šestaka za kontrabasom te čaroliju hammonda koju nam je podario Viktor Lipić.

Spot za pjesmu 'Pokušaj' je sniman u plesnom centru Andrea's Room pod redateljskom palicom Gorana Kovačića. Željka je plijenila pažnju u neobičnoj haljini dizajnerice Alene Orović, a za šminku je odgovorna vizažistica Irena Erceg. U spotu se pojavljuje i žongler Davor Peršić.

- Na snimanju spota je bilo vrlo zabavno i opušteno, a Dado Topić i Igor Geržina, osim što su legendarni glazbenici, vrlo su normalni i dragi ljudi. Dado je bio opušten iako je i sam priznao da nije u životu snimao puno spotova, a otkrio mi je i da bi, osim sa mnom, rado snimio i duet s Lady Gagom – uz osmijeh je rekla Željka Veverec nakon snimanja.

Novi spot pogledajte na službenom kanalu Dancing Beara:

Tekst: Andrea Vrban Geržina
Foto: Sanja Šantak

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: