Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U Mercator Centru Osijek u petak 29. prosinca 2006. održat će se zabavni program čije će zvijezde biti finalisti ovogodišnjeg hrvatskog Big Brothera (Danijel, Tanja, Yameisy i Tomislav) "pojačani" s još nekim stanarima (Lea, violeta, Nikša).
Organizirana je i nagradna igra, a dobitnicima će nagrade uručiti BB stanari.
Početak programa je u 17 sati. |
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
prestrašno... majmuni su se napokon maknuli s tv-a i sa ih evo opet.... kakvo pranje mozga |
|
|
|
|
 |
Prdonja Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kao što netko negdje reče, treba im zabraniti ulazak u Osijek!  |
|
|
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
To je možda nama bezveze i glupost...ali oni su obični ljudi....nisu oni krivi što su slavni a mi nismo....a to što se bunite na njih, shvatit ću kao ljubomoru |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
daniel-202
|
ja ne znam šta vam smeta ak oni dođu u Osijek....ja sigurno neću ići u mercator ih gledat...al ko oče nek izvoli....nije me briga |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ne mogu vjerovati da netko može imati stomak za takvu splačinu od show-a.
ne znam da li sam danas ustao na lijevu nogu ilime već počinje iritirati količina idiotizma kojom me bombardiraju sa svih strana... |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
gazda......još 2 kikirikija do 2000........evo ti poklon 2 kikirikija |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
daniel-202
|
ja neznam zašt se prepiremo oko BB stanara.....nek rade šta hoče..... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
joj daj molim te,srela sam ih u gradu danas i kad sam cula onu tanju: U DUBROVNIKU SE RECE, pozlilo mi |
|
|
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
Iskreno, s moje strane gledano, nemam nista protiv BB... stovise, tko voli nek izvoli, ipak je u igri bilo milijun i pol kuna ( na kraju milijun i dvjesto pedeset tisuca ).... mnogi misle da je lako biti u toj kuci, ali nikako nije... a to sto su ove godine bili takvi debili... to je vec druga stvar...
Prvu sezonu BB-a sam gledao redovito i bilo mi je zanimljivo, drugu vec malo manje, a ovu trecu samo tu i tamo, i to samo zbog budalastina koje su provaljivali, kako je zluch rekao... al mislim da je ipak biser svih bisera kada je ona kravetina violeta objasnjavala yamejsi koji su hrvatski padezi: ja, ti on, mi, vi, oni
Ne znam sta su onda po njoj zamjenice....  |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
 |
|