Nakon što je otvorena Stanica za tehnički pregled u sklopu GPP-a, otišlo se i korak dalje – danas je otvoren suvremeno opremljen vulkanizerski servis za sve vrste putničkih vozila, kombi, poluteretnih i teretnih vozila, te autobusa, radnih i poljoprivrednih strojeva, traktora i viličara. Osim vozila GPP-a, servis će koristiti i sva ostala gradska poduzeća. Za razliku od Stanice za tehnički pregled, vulkanizer neće biti otvoren za ostale pravne subjekte izvan gradskog sustava, i to zato da se ne bi stvarala konkurencija malim obrtnicima iz ove struke. Sljedeći je korak objedinjena nabava guma koja će omogućiti znatno veće rabate, a samim time i uštede.
Baš sam se pitao može li Osijek pasti niže, a ovo je potvrda da može. Toliko pompe oko obične vulkanizerske radionice kao da otvarju institut za istraživanje svemira.
No možda se radi o nekoj specijalnoj vulkanizerskoj opremi koja će moći servisirati čak i rakete )
"vulkanizerska radionica institut za istraživanje svemira"
pazi sada će te napasti psihijatar, jer nisi pozitivan kako Amruš Ham razbacuju novac ah da i uzimaju posao malim obrtnicima a to je i sa graditeljstvom komunalca..
samo me zanima zašto mi se daje žutilo, ne smije se misliti pozitivno već samo stranački?