Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Hotel Waldinger: Edukacijski seminar "Moj-eRačun Akademija"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70448
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2015. 18:28 
Naslov:  Hotel Waldinger: Edukacijski seminar "Moj-eRačun Akademija"
11.06.2015. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U tijeku je Nacionalna edukacijska kampanja za elektroničke račune pod nazivom Moj-eRačun Akademija. Tijekom 6. i 7. mjeseca 2015. godine Moj-eRačun Akademija bit će održana u svim županijama u Hrvatskoj.

Edukacijsku kampanju organizira servis Moj-eRačun u suradnji sa Županijskim komorama, Hrvatskom Gospodarskom komorom i Institutom za ePoslovanje. eRačuni uskoro postaju obvezni stoga smatramo kako je tema eRačuna najaktualnija gospodarska promjena koja nas čeka ove godine.

Edukacijski seminar bit će održan 11. lipnja 2015. u Hotelu Waldinger, s početkom u 09:00 sati.

Na edukaciji će nam se pridružiti predstavnici ureda župana Osječko-baranjske županije, koji će potvrditi važnost tematike eRačuna.

Na edukaciju su se odazvale sve vodeće tvrtke iz županije, te Informatičke tvrtke - partneri. Nakon edukacije bit će organiziran radni ručak za sve suučesnike.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: