[15.06.2015.] Predstava „Don Giovanni“, koja je trebala biti u sklopu kazališne ljetne špice 17.06.2015. s početkom u 19,30 sati se
otkazuje iz objektivnih razloga!
[11.06.2015.] Predstava „La Boheme“, koja je trebala biti u sklopu kazališne ljetne špice 12.06.2015. s početkom u 19,30 sati se
otkazuje iz objektivnih razloga!
[02.06.2015.] Osmišljena kao rezime sezone i njezinih premijernih naslova,
Kazališna ljetna špica publici po popularnim cijenama u trajanju od tjedan dana nudi esenciju dosega jedne kazališne sezone, ono ponajbolje lišeno svakog elitizma. Popularna cijena za sve predstave je
35 kuna. Ovogodišnja Kazališna ljetna špica održava se od
12. - 17. lipnja 2015.
Kazalište ovdje otvara svoja vrata svima
žednima i gladnima umjetnosti i ljepote, s publikom uživa u zasluženim plodovima vlastita rada, vlastitih postignuća, u album uspomena poput fotografija slaže one najsvježije, priprema ih za dugo pamćenje.
Petak, 12. lipnja 2015.
La Boheme
Subota, 13. lipnja 2015.
Sumnjivo lice
Utorak, 16. lipnja 2015.
Harmsijek
Srijeda, 17. lipnja 2015.
Don Giovanni
U Nagradnu:
Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 2x1 ulaznicu za predstave "La Boheme ", "Sumnjivo lice", "Harmsijek " i "Don Giovanni " vjernim korisnicima portala.
Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com me časti ulaznicom za predstavu "La Boheme "!
ili
"Osijek031.com me časti ulaznicom za predstavu "Sumnjivo lice"!
ili
"Osijek031.com me časti ulaznicom za predstavu "Harmsijek "!
ili
"Osijek031.com me časti ulaznicom za predstavu "Don Giovanni "!
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]
Nagradna igra je završena, a sretni
dobitnici su:
"La Boheme ":
Lara Perošević
Željka Knežević
"Sumnjivo lice";
Jelena Bertanjoli
Branka Hrehor
"Harmsijek ":
Ana Šumiga
Ljiljana Bratić
"Don Giovanni ":
Silva Begović
Monika Mađarić
Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!
Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu
Osijek031.com!