Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tomislav Markovic osvojio zlato u Varni!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2015. 8:29 
Naslov:  Tomislav Markovic osvojio zlato u Varni!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatski gimnastičar Tomislav Marković osvojio je zlatnu medalju na parteru na Svjetskom kupu u bugarskoj Varni. Finalist nedavnog Europskog prvenstva u finalu je danas slavio s ocjenom 14,833 ispred srebrnog Britanca Jamesa Halla (14,667) i brončanog Slovenca Zige Silca (14,633).

„Zadovoljan sam, odradio sam svoju standardnu vježbu. Ja očito svake godine moram osvojiti bar po jedno zlato. Iako, nadam se da ovo nije zadnje za ovu godinu, jer sad nas čeka Svjetski kup u Anadiji, a pogotovo bih htio biti dobar na SK u Osijeku u rujnu. Moj osnovni cilj za ovu godinu bio je uči u europsko finale i obraniti ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Prvo sam uspio, a i s drugim sam na dobrom putu“, rekao je Marković nakon finala.

Uz odlične rezultate naših gimnastičara, u promociji gimnastike trebala bi pomoći i nova Facebook stranica OSjeti gimnastiku. Ova Facebook stranica kao cilj ima gimnastiku približiti široj populaciji, a ujedno služiti za komunikaciju Grand Prixa Osijek Žito Challenge Cupa koji se od 17. do 20. rujna održava u dvorani Gradski vrt.

Zanimljivo je kako će cijelu komunikaciju s fanovima voditi maskota turnira, Gymi, kojega su već zavoljeli gimnastičari i fanovi koji su lajkali Facebook stranicu.

I nadalje za više informacija o Školi gimnastike za najmlađe, programima treniranja te organizaciji sportskih rođendana, posjetite službenu Internet stranicu Gimnastičkog društva Osijek – Žita – gdosijek.hr.

Tekst i foto: Ivana Maltašić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2015. 14:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: