Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.05.2015. 12:26 
Naslov:  4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju [2015.]
30.05.2015. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[28.05.2015.] Četvrto izdanje popularnog Zlatnog ćevapa ove će godine zbog velikog interesa u kolijevci domaće gastronomije biti održano čak dva puta. Ovu subotu, 30. svibnja, od 12 sati u osječkoj Tvrđi natjecat će se ekipe Ugrij muški Krešmira Pivca iz Višnjevca, Pivo, lege i zabava Darija Bučanovića iz Osijeka, Ekipa za otčepit Marija Lukavskog iz Osijeka, iz Osijeka, Valpovački kotlić Željka Turalije iz Valpova i Red Snapper Marija Đanića iz Osijeka, a još šest slavonsko-baranjskih timova svoj ulazak u finale popularnog gastro-natjecanja tražit će u Orhaovici 21. lipnja.

U subotu ćemo tako moći vidjeti kako na žaru pripremaju ćevapčiće, ražnjiće, pljeskavice, junetinu i vratinu profesionalci koji roštiljanjem prate svaki nastup hrvatske nogometne reprezentacije (Caffe bar Parenzo), strastveni skupljači začina iz cijelog svijeta (Red Snapper), ali i državni prvak u pripremi fiš paprikaša (Željko Turalija) te osvajači prvog mjesta na Sarmijadi (Pivo, lege i zabava).

Atmosferu će dodatno zagrijavati tamburaški sastavi Kas i Zlatni vez te voditeljica Martina Validžić. Posjetitelji će se moći okušati u različitim igrama poput Jamnica Gajbomjera, Mlinar Tortomlata i PIK pogodi tko sam, saznati sve o pripremi mesa u Gastro akademiji Branka Ognjenovića i za 25 kuna ručati velike ćevapčiće u somunu uz piće po izboru. Program traje od 12 do 19 sati, a ulaz na ovaj kulinarski vatromet potpuno je besplatan.

Tim koji skupi najviše bodova u Osijeku u velikom će finalu 28. lipnja u Zagrebu ukrstit svoje roštilj-vilice s pobjednicima ostalih regionalnih natjecanja (24.4. Križevci, 26.4. Umag, 1.5. Zagreb, 9.5. Zadar, 24.5. Kastav, 13.6. Knin i 21.6. Orahovica), no samo jedna ekipa osvojit će Zlatni ćevap i trajno se upisati u povijest hrvatske gastronomije.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata, uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.


[10.05.2015.] Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi 30. svibnja 2015. godine održat će se 4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju od 10 do 20 sati.

Najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, ponovo se vraća uz PIK Vrbovec. Četvrto prvenstvo Hrvatske u roštiljanju okupit će sve majstorice i majstore roštilja čiji će zadatak biti pripremiti vrhunska jela od PIK mesnih delicija. Iako će se natjecatelji koristiti različitim kulinarskim trikovima, nagradu „Zlatni ćevap“ dobit će onaj čije jelo bude najbolje po ocjeni majstora kulinarstva Branka Ognjenovića.



Pogledajte kako je bilo prošli put:
[FOTO] Jučer se Tvrđom širio miris roštilja uz 3. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju [2014.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: