Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Manja nezaposlenost [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OSTV

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2015. 16:10 
Naslov:  Manja nezaposlenost [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ovom je trenutku u Osječko – baranjskoj županiji i 5000 nezaposlenih osoba manje nego u istom razdoblju prošle godine. Takav pozitivni pomak nije zabilježen godinama. Naime, krajem ožujka u evidenciji HZZ-a PU Osijek na području Osječko-baranjske županije bila je 35.931 nezaposlena osoba, što je za oko 5.000 manje u odnosu na isto razdoblje 2014. Očekuje se kako se s početkom ugostiteljsko-turističke sezone na Jadranu mogu na istoku Hrvatske očekivati još povoljniji trendovi. Procjenjuje se kako će oko 3.500 građana OBŽ otići na privremeni rad na Jadran. Osim toga ove će se godine očekuje povećanje broja angažiranih osoba u javnim radovima sufinaciranim iz strukturnih fondova.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

-oslobođenje od fašizma
-Geek Camp

Osječka televizija - Vijesti, 14.04.2015.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031

Ukupno postova: 70460
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.04.2015. 18:32 
Naslov:  

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PreacheR

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.04.2015. 7:13 
Naslov:  

Naravno da ima manje nezaposlenih kad ljudi masovno odlaze van. Zašto ne objave koliko je bilo zaposlenih prije godinu dana, a koliko ih je danas?

Skoči u forum: