Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[FOTO] DKO: Klinci odlično odglumili na Festivalu igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni" [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Foto 031

Ukupno postova: 702
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2015. 21:19 
Naslov:  [FOTO] DKO: Klinci odlično odglumili na Festivalu igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni" [2015
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Večeras, 19. ožujka 2015. godine s početkom u 18 sati imali smo priliku prisustvovati brojnim nastupima osnovnih škola grada i županije u sklopu Festivala učeničkih igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni" u Dječjem kazalištu u Osijeku.

Četvrtu godinu za redom festival se organizira povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade te Svjetskog dana lutkarstva. Na festivalu je sudjelovalo 72 učenika iz 7 osnovnih škola a održano je 8 petominutnih igrokaza.

Kako su igrokazi izgledali, ukoliko ste ih propustili, pogledajte u našoj galeriji..

Galerija 031: Festival učeničkih igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni"[2015.]
[Foto: Dalibor Bauernfrajnd][Dječje kazalište Branka Mihaljevića, 19.3.2015.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Najava 031: Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Festival učeničkih igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni" [2015.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
OS-man
Ukupno postova: 58
Post Postano: 20.03.2015. 7:49 
Naslov:  

OD SVIH KOHORTAŠA PRAVIH NAVIJAČA JEDAN VELIKI HUGH ILI ZAGLJAJČIĆ

MI TO znamo kako je naFestivala učeničkih igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni"j

Mi vaM VEĆ godinu dana plivamao na terenu s igračima .....**** znam da zvuči nevjerojanto ali sada je i razlog što su nam povukli crtu preko cijelog tijela i lica pa baš igrači ne vide kamo trče...

ali pliva se,, Jako je dao kvalitetniju crtu i ne vidi se kome je utalio na capicu.... dajte molim vas iduče godine predstavicu kako je Jako jako puno utalio na capicu plivajući na terenu NK Osijeka --------- to vam neće biti problem dođite na tekmu pa pogledajte kako crte trče po terenu ---- bez glavice

puno uspjeha....++++++ +pet sjeti dolje

OS-man
Ukupno postova: 58
Post Postano: 20.03.2015. 7:52 
Naslov:  

aaa dobro je već sjede...
bojao sam se da će pasti na stražnjicu kada vide kako crte trče preko terene to izgleda grozno za plašiti djecu a i nas odrasle kohortaše ali bože moj jako je utalio jako a i srećom da vi već sjedite pa niste mogli pasti od iznenađenja.

bok ako dođete na tekmu prvo sjedite jer ako vidite stojeći kako crte trče mogli bi pasti u nesvjest...

Skoči u forum: