Svaki dan kuhaju jela od
kvalitetnih, provjerenih i svježih namirnica koje nabavljaju na dnevnoj bazi kod lokalnih dobavljača.
Na jelovniku će biti
domaće klope poput graha s pogačicama, sejtana na povrću, piletine u medu s krumpirima, sarme, variva, faširke... Za vegetarijance svaki dan kuhaju klopu s posebnim setom kuhinjske opreme.
Svaki dan kuhaju tri klope:
- Mesnu klopu
- Klopu “na žlicu”
- Vegetarijansku klopu
Novi tjedni jelovnik objavljuju svakog petka, a jelovnik će svaki tjedan sadržavati novu klopu.
Za one koji žele tijekom cijelog tjedna kvalitetnu i na domaći način pripravljenu klopu nude i opciju tjedne
pretplate (5 dana). Narudžbe primaju dan ranije i od
08:00-10:00 u tekućem danu. Ako se pitate zašto, evo i odgovora – meso i povrće neće vidjeti „duboki“ te će pripremanje klope isključivo od kvalitetnih i svježih lokalnih namirnica.
Klopu dostavljajuu periodu od
12:00-13:00, no oko vremena su fleksibilni i mogu dogovoriti termin po vašoj želji.
Cijena pojedinačne klope je
30kn, a tjedna pretplata iznosi 130 kn. Narudžbe i pretplate možete obaviti putem broj telefona
031/274-111 ili putem maila
domacaklopa[at]gmail[dot]com.
Klopu dostavljaju za najmanje dvije osobe kako bi osigurali
toplu klopu i dostavu na vrijeme.
Nagradna igra
Portal Osijek031.com časti 3 dobitnika s 2 jela po izboru vjernim korisnicima portala.
Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com me časti s gulašom s njokima!"
ili
"Osijek031.com me časti s pilećim ražnjićima sa slaninom!"
ili
"Osijek031.com me časti s polpetama od kelja, kuhanim krumpirom i umakom od vrhnja!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]
Nagradna igra je završena, a sretni
dobitnici su:
Marina Beljan
Marko Cavka
Mirela Šuper
Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!
Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu
Osijek031.com!