Jučer se u
Tvrđi održalo
3. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju. Ovo druženje posvećeno roštilju, kao
najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, namijenjeno je svim ljubiteljima druženja uz
delicije s potpisom
PIK- a i neodoljivim mirisom roštilja.
Prvomajskim roštiljem na zagrebačkom jezeru
Bundek počelo je 3. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju. Nakon iznimno uspješnog otvorenja, natjecanje kreće put
Slavonije.
Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima održat će se
od 1. svibnja do 8. lipnja 2014. Nakon Osijeka slijede natjecanja u
Novom Vinodolskom, Varaždinu i Zadru, a pobjedničke ekipe iz svih navedenih gradova susrest će se u završnici na zagrebačkom jezeru Bundek gdje će se natjecati za prvo mjesto i prestižnu nagradu
Zlatni ćevap te bogate poklon pakete iz PIK–a za koje se uistinu vrijedi potruditi. Ovo veliko i uzbudljivo finale bit će održano 8. lipnja.
Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija..
Galerija 031: Tvrđa: 3. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju [2014.]
[Foto: Darko Grundler][10.05.2014. Tvrđa]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)
Najava: Tvrđa: 3. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju [2014.]