Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nastavak uklanjanja ruševina u Osijeku [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OSTV
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.04.2014. 16:57 
Naslov:  Nastavak uklanjanja ruševina u Osijeku [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Napušteni ruševni objekti, divlja parkirališta i odlagališta smeća u najužem središtu Osijeka, zasigurno su jedan od najvećih komunalnih problema koje je zatekla aktualna gradska vlast. Rušenjem devastiranih objekata i uređenjem okoliša u Gundulićevoj ulici 48 i 32a nastavljen je u ožujku započet proces rješavanja ovog velikog problema. Djelatnici Unikoma započeli su račišćavanje derutnih i uglavnom napuštenih zgrada te uređenje dvije parcele omeđene Gundulićevom, Ulicom Hrvatske Republike i Slavičekovim prolazom - starijim Osječanima poznatijim kao "Osmanov prolaz". Gradonačelnik Ivan Vrkić izrazio je nadu kako će primjer uređenja prvih šest parcela u vlasništvu Grada uskoro slijediti i privatni vlasnici zapuštenih parcela i objekata.
U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- obnova biciklističkih staza
- 11.Salori
- eGAP-najbolja zelena aplikacija


Osječka televizija - Vijesti, 11.04.2014.




Više informacija; Osječka televizija



Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Offline
Ukupno postova: 2875
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.04.2014. 20:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


_________________
Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: