Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Osijeku u prometnoj nesreći smrtno stradala biciklistica - traže se svjedoci prometne nesreće!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.01.2014. 17:34 
Naslov:  U Osijeku u prometnoj nesreći smrtno stradala biciklistica - traže se svjedoci prometne nesreće!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[05.01.2014.] Na raskrižju ulica Josipa Juraja Strossmayera - Ljudevita Posavskog - Šandora Petefija u Osijeku 4. siječnja oko 13 sati dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom, u kojoj su sudjelovali 23-godišnji vozač osobnog automobila iz Čepina i 44-godišnja biciklistica iz Osijeka. Obavljenim očevidom na mjestu događaja nije bilo moguće sa sigurnošću utvrditi uzrok prometne nesreće.

Mole se svjedoci – očevici ove prometne nesreće, koji su se u navedenom trenutku nalazili na mjestu događaja, radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, da osobno dođu ili se s korisnim informacijama jave putem telefona u Postaju prometne policije Osijek na broj telefona 031/237-112.

Tekst: PU Osječko-baranjska

[04.01.2014.]Kako javlja Policijska uprava osječko-baranjska, danas, 4. siječnja oko 13 sati, na raskrižju Strossmayerove i Petefijeve ulice u Osijeku dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. U prometnoj nesreći sudjelovali su 23-godišnji vozač osobnog automobila iz Čepina i 44-godišnja biciklistica iz Osijeka. Uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja preminula je biciklistica.

Obavljenim očevidom na mjestu događaja nije bilo moguće sa sigurnošću utvrditi uzrok prometne nesreće. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju činjenica ovog događaja.

Zbog vršenja očevida promet tramvaja zaustavljen je od 13:12 do 15:53 sati.

Tekst: PU osječko-baranjska
Foto: Cacan/Foto arhiv Osijek031.com

Zadnja promjena: Redakcija 031; 05.01.2014. 14:55; ukupno mijenjano 3 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.01.2014. 17:40 
Naslov:  

Ukupno postova: 61
Post Postano: 05.01.2014. 12:09 
Naslov:  

Ovo dobrim dijelom ide i na dušu prometnih policajaca. Treba im sliku tog sudara objesiti na ulazna vrata pa kada drugi puta budu kažnjavali bake koje voze bic pješačkom stazom uz Štrossmayerovu neka si dva puta razmisle...

milo_moje
Post Postano: 05.01.2014. 13:30 
Naslov:  

Prometna policija radi samo po zakonu. A zna se kakve spodobe te zakone donose.

Ukupno postova: 70848
Post Postano: 05.01.2014. 14:35 
Naslov:  

[05.01.2014.] Na raskrižju ulica Josipa Juraja Strossmayera - Ljudevita Posavskog - Šandora Petefija u Osijeku 4. siječnja oko 13 sati dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom, u kojoj su sudjelovali 23-godišnji vozač osobnog automobila iz Čepina i 44-godišnja biciklistica iz Osijeka. Obavljenim očevidom na mjestu događaja nije bilo moguće sa sigurnošću utvrditi uzrok prometne nesreće.

Mole se svjedoci – očevici ove prometne nesreće, koji su se u navedenom trenutku nalazili na mjestu događaja, radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, da osobno dođu ili se s korisnim informacijama jave putem telefona u Postaju prometne policije Osijek na broj telefona 031/237-112.

Tekst: PU Osječko-baranjska

Prizma
Ukupno postova: 61
Post Postano: 05.01.2014. 14:59 
Naslov:  

milo_moje je napisao/la:
Prometna policija radi samo po zakonu.

...da bar...

milo_moje
Post Postano: 05.01.2014. 15:02 
Naslov:  

Prizma je napisao/la:
milo_moje je napisao/la:
Prometna policija radi samo po zakonu.

...da bar...

A jebiga, ni meni se ne sviđa kad mene zaustave, a njih 10 pravi istu pogrešku kao i ja, a ja najebem.

Skoči u forum: