Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

"Blagdani bez alkohola" - preventivna akcija prometne policije uoči Nove godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70844
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.12.2013. 10:05 
Naslov:  "Blagdani bez alkohola" - preventivna akcija prometne policije uoči Nove godine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I ove godine na području Policijske uprave osječko – baranjske provodi se preventivna akcija "Blagdani bez alkohola". Uslijed očekivanog povećanja prometovanja građana osobnim vozilima na prometnicama Osječko – baranjske županije, a sukladno preventivnom projektu, na području čitave policijske uprave provoditi će se preventivne aktivnosti nadzora prometa vozača osobnih vozila.

Tijekom nadzora prometa, policijski službenici dijelit će informativni letak "Blagdani bez alkohola", čija je svrha individualnim pristupom u komunikaciji s građanima ukazati na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u svim životnim situacijama, a osobito u prometu.

Tekst: PU Osječko-baranjska

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.01.2014. 13:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

u večernje sate stare godine frajer je pokupio stupiće u kapucinskoj ulici nasuprot FINE, toliko je bio pijan da ni sam ne zna kako je tamo završio.

Žao mi je samo što nisam slikao.

Skoči u forum: