Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vijećnica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek: Predstavljanje knjige "Što i kako jedemo?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66068
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.11.2013. 9:03 
Naslov:  Vijećnica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek: Predstavljanje knjige "Što i kako jedemo?&q
15.11.2013. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 15. studenog 2013., u 17h, u Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (F. Kuhača 20, 1.kat ), u organizaciji Hrvatske agencije za hranu i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, održat će se predstavljanje knjige: "Što i kako jedemo?" poznatog nutricionista, dr. sc. Ignaca Kuliera.

Knjiga složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja čitateljstvu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Kod izbora namirnica često analizira ljudsku psihologiju, navodeći da čovjek relativno lako prihvaća rizik od ulaska u automobil i avion, ali nikako ne prihvaća rizik od onoga šo se nalazi u tanjuru…

Knjiga je tiskana u izdanju Naklade Uliks, a predstavljanju knjige prisustvovat će i dr.sc. Jurislav Babić, prodekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek te Andrea Gross Bošković, ravnateljica Hrvatske agencije za hranu.

Uz predstavljanje knjige bit će održano i prigodno predavanje "Što i kako jedemo i kako kontroliramo hranu", dr.sc. Ignaca Kuliera i mr.sc. Marijana Katalenića (HZJZ).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: