
U
petak, 15. studenog 2013., u
17h, u
Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (F. Kuhača 20, 1.kat ), u organizaciji H
rvatske agencije za hranu i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, održat će se predstavljanje knjige:
"Što i kako jedemo?" poznatog nutricionista, dr. sc.
Ignaca Kuliera.
Knjiga složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja čitateljstvu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Kod
izbora namirnica često analizira ljudsku psihologiju, navodeći da čovjek relativno lako prihvaća rizik od ulaska u automobil i avion, ali nikako ne prihvaća rizik od onoga šo se nalazi u tanjuru…
Knjiga je tiskana u izdanju
Naklade Uliks, a predstavljanju knjige prisustvovat će i dr.sc.
Jurislav Babić, prodekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek te A
ndrea Gross Bošković, ravnateljica Hrvatske agencije za hranu.
Uz predstavljanje knjige bit će održano i prigodno predavanje "Što i kako jedemo i kako kontroliramo hranu", dr.sc. Ignaca Kuliera i mr.sc. Marijana Katalenića (HZJZ).
