Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Voodoo: Voodoo: Inka voli disko/ Pijana ako to želiš / Branimir Peštanac - Moja prva izložba / Staropramen petak / Pivopijada / Vudu na dudu kviz

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70844
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.10.2013. 2:29 
Naslov:  Voodoo: Voodoo: Inka voli disko/ Pijana ako to želiš / Branimir Peštanac - Moja prva izložba / Staro
Od 15.10.2013. 9:00 do 20.10.2013. 8:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Voodoo je za vas priredio:

Utorak, 15. listopada 2013.
Inka voli disko

Jedna žesta gratis uz zvukove diska s ovih prostora i šire. Kao i svaki dan, Ožujsko 10 kuna.

Srijeda, 16. listopada 2013.
Pijana ako to želiš

Jaguar 5 kuna,Ožujsko 10 kuna. Najpijanija djevojka će osvojiti najpijanijeg momka.

Četvrtak, 17. listopada 2013.
Branimir Peštanac - Moja prva izložba

U caffe baru Voodoo u 19 sati bit će otvorenje autorove prve izložbe fotografija pod nazivom Moja prva izložba. Glavni motiv i vodilja izložbe je priroda, a fotografije su nastale u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Ulaz je slobodan, a Žuja 10 kuna.

Petak, 18. listopada 2013.
Petak uz Staropramen

Uhvatite zalet za vikend kod nas.Čeka vas najbolja usluga, najbolji rock i Staropramen i Ožujsko po 10 kuna.

Subota, 19. listopada 2013.
Pivopijada

Happy Afternoon, Žuja 8 kn od 14 do 20 sati. Nakon 20 sati Ožujsko i Staropramen po 10 kuna.

Nedjelja, 20. listopada 2013.
Vudu na dudu kviz

Početak u 21 h, prijave od 19 h.

Nakon nedjeljne mise dođite na kviz da provjerite svoje znanje i možda osvojite koju cugu, poslije kviza se moli krunica. Ožujsko 10 kuna.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: