Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Prognoza: I dalje sunčano, temperatura ide do 35°C

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70845
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.08.2013. 8:42 
Naslov:  Prognoza: I dalje sunčano, temperatura ide do 35°C
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak i utorak i dalje pretežno sunčano, suho te vrlo toplo i vruće. Tek će u utorak navečer doći do povećanja naoblake uz vrlo malu mogućnost za pojavu grmljavinskog nevremena.

Vjetar većinom slab, u ponedjeljak sjeverni i sjeveroistočni, a u utorak jugoistočni. Jutarnje temperature zraka u gradu od 17 do 21°C, u okolici od 14 do 18°C, a najviše dnevne u ponedjeljak oko 30°C, a u utorak od 33 do 35°C.

Više o razvoju vremenskih prilika u našem gradu možete saznati na: www.panonmeteo.com

Tekst: Panonmeteo.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Osijek u <3
Ukupno postova: 70
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.08.2013. 10:05 
Naslov:  

Sjecam se prije 2 dana da je bilo da nece vise biti onih vrucina kao

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.08.2013. 12:52 
Naslov:  

Osijek u <3 je napisao/la :

...jednako tako kao što je, iz nekih čudnih razloga, bila dizana medijska panika zbog super-oluje koja je trebala porušiti pola drveća u gradu, u najmanju ruku.....koliko me sjećanje služi, i prije je bilo ljetnih oluja, samo tada smo ih zvali salauke i nitko nije paničario zbog toga......zamislite, čak su ih mogli i preventirati tada razbijanjem takvih oblaka..... Shocked

Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.08.2013. 13:03 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
Osijek u <3 je napisao/la :

...jednako tako kao što je, iz nekih čudnih razloga, bila dizana medijska panika zbog super-oluje koja je trebala porušiti pola drveća u gradu, u najmanju ruku.....koliko me sjećanje služi, i prije je bilo ljetnih oluja, samo tada smo ih zvali salauke i nitko nije paničario zbog toga......zamislite, čak su ih mogli i preventirati tada razbijanjem takvih oblaka..... Shocked

Vuk, vuk, vuk

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: