Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70837 Spol:  Nebitno
|
 Iako je kiša praćena jakom vjetrom počela 30 minuta prije početka utrke na startu ispred Doma VK Iktus skupilo se 49 najhrabrijih trkačica i trkača. Tijekom utrke kiša se pretvorila u oluju, ali to nije omelo ljubitelje trčanja da istrče stazu u dužini od 5,77 kilometara.
Najbrži su bili Dubravka Vešligaj iz AK Maksimir i Goran Murić iz AK Agram. Organizatori iz Udruge Trčimo zajedno iz najavljuju novo trkačko druženje početkom rujna nakon ljetne pauze.
Tekst i foto: Ivo Maronić |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ivica i ferdo su isto trčali, sigurno u svojim patikama od par tisuća kuna |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
ma brate evo ti kikiriki da nije tvog kometara mislio bi da su bosi trčali..... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
|
sarkazam...http://www.ferivico.hr/
ferdoivicaco |
|
|
|
|
 |
Fifa
|
ma da....oni vlasnici ferivija...jebeno, nikad nebi rekao...
idem im odma sutra ostavit 5-6 iljada kuna za 4-5 pari patika...inače da i ovo je sarkazam, ono što evidentno ti ne shvaćaš je: koga briga koliko ima patike koštaju i jel to uopće bitno za cijeli ovaj event koji se dogodio.
A apropo tih patika po "par" tisuća kuna, ja prvi znam da nebi trčao ni 500 m u starkama, a kamoli polumaratone i maratne kao što ti dečki trče.... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
|
ono što evidentno ti ne shvaćaš je: da me zabole k.... za njihove evente i preseravanja koja oni održavaju, ne bi trčao utrku sa takvim likovima, radije bih u minsko polje išao |
|
|
|
|
 |
Fifa
|
e brate, rađe bi u minsko polje u patikama od 2-3 iljade kuna nego bos  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Fifa
|
ma ne brini već jesam. |
|
|
|
 |
|
nisam ni mislio da ih "braniš" tek tako |
|
|
|
 |
Fifa
|
sorry. imaš pravo, bolje da sam ljubomoran na nekoga što ima nešto što ja nemam i ispoljavam tu ljubomoru di drugdje nego na forumu os031  lol |
|
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
ono što evidentno ti ne shvaćaš je: da me zabole k.... za njihove evente i preseravanja koja oni održavaju, ne bi trčao utrku sa takvim likovima, radije bih u minsko polje išao
|
hmm a sto ih onda spominjes ili zasto uopce komentiras kako kazes njihov evente? onaj ko je trcao nije to radio da bi se naslikavo s njima nego zato sto to voli |
|
|
|
|
 |
|
uteče mi čovjek prije nego sam mu postao odgovor, valjda će opet navratiti, za nekoliko svjetlosnih godina.
na takve ljude ne mogu biti ljubomoran, jer nisam tako odgojen, nek si oni trče svoje utrke i maratone i voze bijesne pile po osijeku koje su "kupili" kod punca u remixu |
|
|
|
|
 |
|
|
Zadnja promjena: milo_moje; 07.07.2013. 22:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Fifa
|
inače volim poklapat samo ovakve postove na forumu koji nemaju veze s vezom i koji od normalne reportaže rade sprdačinu pisanjem ko ima kake patike
šta bi normalna osoba iz tvog prvog komentara trebala zaključiti?
da se ne nadovezujem da tvoje kako primjećujem znanje svega, jači si od babe vange, znaš i ko je šta kome koliko platio i ko je čiji punac i kum...brate da ne radiš ti za SOA-u  |
|
|
|
 |
 |
|