Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Trg Ante Starčevića: izložba "Ja- građanin EU"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70448
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2013. 8:48 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: izložba "Ja- građanin EU"
Od 05.06.2013. 8:00 do 08.06.2013. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom obilježavanja Europskog tjedna i skorog pristupanja Republike Hrvatske u EU, Delegacija Europske unije u RH tijekom svibnja i lipnja organizira multimedijalnu izložbu pod nazivom "Ja-građanin EU" u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

Za vrijeme trajanja izložbe posjetitelji će imati priliku informirati se na jednostavan i zanimljiv način o pravima i mogućnostima koje im kao budućim građanima EU-a donosi članstvo u Uniji. Svi posjetitelji imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri kojom mogu osvojiti četverodnevno putovanje u Bruxelles za dvije osobe u prvom tjednu hrvatskog članstva u EU-u (4.-7. srpnja). Medijski partneri izložbe "Ja - građanin EU-a" su Radio Dalmacija, Radio Soundset, Radio Osijek i Radio Rijeka.

Izložba u Osijeku će se održati na Trgu Ante Starčevića od 5. - 8. lipnja 2013. godine.

Delegacija Europske unije u Hrvatskoj želi potaknuti što veći broj građana Osijeka i Osječke županije da posjete izložbu i informiraju se o pravima koja će im biti dostupna nakon 1. srpnja 2013.

[i]Tekst: Davor Lončarić/Radio.hrt.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: