Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 71301 Spol:  Nebitno
|
 Konferencija za medije održat će se u četvrtak, 23. svibnja 2013. godine u središnjici stranke, Trg Lava Mirskog 1, s početkom u 12 sati.
Tema: " Maske su pale" |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nadam se da ćemo čuti nešto novo, a ne samo preljevanje iz šupljeg u prazno |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Nešto kao u filmu Face Off sa Nicolasom Cageom i Johnom Travoltom, otkrit će se naime da je Bubalo zapravo Glavaš dok ovaj prvi čami u mostarskom zatvoru.  |
|
|
|
|
 |
|
Strašno, sav sam se tresao dok sam iščekivao zaplet ove pressice, a onda onaj šatvar izvuče ivana grbešića gdje ovaj drži kotlete i ćevape na tacni. slina mi pošla kapati po tipkovnici.
Ljudi dijelili ćevape i kotlete, a ne kao ovi kobasicu iz JNA
 |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ja ne vjerujem, pogledajte samo taj pristup, kao da su otkrili da je zapravo KGBov agent poslan ovdje da ih sruši, a oni pokazuju sliku i već su smislili cijelu priču kako je to igrokaz smišljen od Borzanice i Vrdoljaka...
Gdje bi završili da se počne sve neke "njihove" ljude nabrajati...
A i stvarno dosta te veš mašine, okrenite se bitnome, a ne programima...
Imamo kampanju podjebavanja i podbadanja, umjesto da i jedni i drugi probaju nešto napraviti svojim programima i ideja...Sramota... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
|
Već sam objasnio u jednoj temi da im je kobasica prava podriguša, šteta što je nisu djelili sa sodom bikarbonom, sad mi je žao što nisam išao na jug2 jesti kotlete i čevape. |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Izbori nisu gotovi--- možda se još stigneš napapati ćevapa, hahaha (ponesi mladog luka)  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
|
O Bože, kako smo mi mali ljudi skromni u svojim zahtjevima, daj malo ćevapa, piletine, pivkana i nama dobro. A ne kao ovi, daj mi veš mašinu, daj mi mercedes, daj zaposli cijelu obitelj u vodovodu, daj žderi svaki dan na račun građana, primaj plaću a ne radi ... |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Eh, sa visinom položaja - rastu i apetiti  |
|
|
|
 |
|
Potpuno te razumijem, ali najslađe mi je doći kući, uzeti domaće masti namazati na kruh, malo paprike i volim luka staviti. Meni dosta |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Bećar paprikaš.... mmmmmmmljaaac...
Daj gric  |
|
|
|
 |
 |
|