
U
subotu, 11. svibnja 2013. godine,
od 10 do 13 sati,
Mercator je pripremio veliku,
besplatnu roštiljadu za sve posjetitelje osječkog Mercator Centra na adresi Gacka 10. Osječka roštiljada dio je kampanje "Okusi domaće" budući da Mercator u svojim mesnicama plasira više od
80% svježeg mesa od provjerenih hrvatskih uzgajivača.
Nezaboravne pečene delicije za goste pripremat će
Tomica Đukić, glavni kuhar u restoranu Zimska luka, hotel Osijek, koji će tom prilikom ujedno i otkriti male kulinarske tajne te sve zainteresirane naučiti kako ispeći savršene ćevape, pljeskavice, roštilj kobasice, svinjska leđa, carsko meso ili svinjski vrat. Uz mesne će se delicije posluživati i kruh miješana štruca, koji su stanovnici Osijeka nedavno odabrali kao najbolji u toj regiji te ga na taj način učinili dijelom stalne Mercatorove pekarske ponude.