Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70844 Spol:  Nebitno
|
 U sklopu business centra Kappa (Ulica Hrvatske Republike 29), danas je otvorena podzemna garaža s 250 parkirališnih mjesta.
Narednih deset dana od otvorenja parkiranje će biti bez naplate, a nakon toga u redovnom radu garaže besplatan će biti svaki prvi sat.
Inače, Centar Kappa sastoji se od nekoliko cjelina: podrumskog dijela s parkirališnim i skladišnim prostorom, stambenog i poslovnog dijela te lokala za tihe djelatnosti kao što su prodavaonice i ugostiteljstvo. Posebno zanimljivi su lokali na južnoj strani objekta s terasama koje imaju pogled na park i zelene površine.
Tekst: Jasenka Mađarević/Osijek.hr
Foto: Osijek.hr
Pročitajte i...
Kappa business centra: otvorenje javne podzemne garaže |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Svečano otvorenje garaže, fantastično! :/ |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Prvi sat bespla... nije loše  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
al nisu napisali koliko ce biti daljnih sat vremena |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Prvi sat bespla... nije loše
|
da, dobra gesta
a i meni je zgrada arhitektonski predivna ... jos kad ne bi bilo one stambene zgrade na jugu, pa da cijeli prostor otvoren do gunduliceve ...  |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Koliko će koštati parkiranje drugog i ostalih sati? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
al nisu napisali koliko ce biti daljnih sat vremena
|
Ako cijene budu prihvatljive (4-5 kn/sat) možda ta garaža i posluži svrsi. U protivnom - taraba. Ionako će cijeli centar biti zatarabljen prije ili kasnije.
a i meni je zgrada arhitektonski predivna ... jos kad ne bi bilo one stambene zgrade na jugu, pa da cijeli prostor otvoren do gunduliceve ...
|
Meni se ne sviđa onaj narančasti toranj ili šta to već je. Nekako me podsjeća na tvorničku zgradu. Onaj drugi toranj i ostatak zgrade su mi OK. |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kako je ovaj "business centar" gradio Osijek-Koteks očekujem da se uskoro pojave i prvi propusti u gradnji. |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
to jestambeni toranj, od trećeg kata su stanovi. onaj drugi je predvidjen za poslovne urede al teško da će ga ikad popuniti kao i ostale lokale, od podruma do drugog kata. jedino što će funkcionirati na duže vrijeme je ovaj parking... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
... koje nitko neće popraviti kao ni cestu u našoj ulici koju su sfušarili i unatoč višestrukim pozivima nisu sredili  |
|
|
|
 |
|
meni je bio dobar i onaj u interšparu, bespla cijeli dan, auto u hladu, ako treba malo se i prošetam do centra na kavicu, a i obavim kupovinu usput |
|
|
|
|
 |
|
ne znam iz kojega si dijela grada, ali u retfali u ulici LJ.Posavskog konačno obnavljaju šahtove, ali tako da vozači moraju voziti cik-cak između prepreka |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
i meni je postala navika tamo parkirati kad god trebam što u centru obavljati..nije problem malo prošetat'  |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Zvala sam dok su im strojevi još bili u susjednoj ulici (kad su prije nekoliko godina asfaltirali po Jugu 2) i to nekoliko puta na sve moguće brojeve koje sam uspjela dobiti - ali nisu se vratili i popravili. Rekli su da je kriv projekat. Moš mislit
Na uglu pred susjednom kućom je cesta niža 5-6 cm i kad padne kiša tu voda stoji dok ne ispari. Baš je fino ljeti da se legu komarci, a zimi da se vozila kližu po ledu. Uz sve to - asfalt na cesti puca uzduž i poprijeko... fušeraj da glava boli  |
|
|
|
 |
partwish Ukupno postova: 516 Spol:  Muško
|
Mogao bih gradonačelnika sutra pozvati da mi otvori paštetu... |
|
|
|
|
 |
 |