EWob ti ponovno pruža priliku da se istakneš iz mase studenata, razviješ ideju koju već dugo imaš, pokažeš ono što jesi i dokažeš svoje posebnosti, znanja i vještine.
Daj najbolje od sebe, ispuni potrebne zadatke (nemoj da te lijenost spriječi!) i postani dio uspješnog EwoB tima.
"Danas će biti taj dan! Ne sutra, ne iduće nedjelje, nego sad i ovdje!"
Znate li što je EWoB?
EWoB (Entrepreneurs WithOut Borders) je neprofitna studentska organizacija, osnovana u prosincu 2008. godine u suradnji sa University of Illinois at Urbana Champaign, USA. Glavno područje djelovanja udruge je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, čiji je cilj promoviranje poduzetničkog načina ponašanja, razvijanje i upoznavanje poduzetničkih vještina i suradnja s poduzetnicima, profesorima, poduzećima kroz projekte.
Što EwoB može učiniti za tebe?
Prvenstveno EwoB ti nudi novu dozu samopouzdanja koja uvijek nedostaje kada treba nešto odraditi samostalno, razvoj kognitivnih sposobnosti, sklapanje novih prijateljstava te širenje mreže kontakata.
EWoB ti daje novu dimenziju razmišljanja: -Ja ću se sam definirati. Ja ću ispisati svoje pohvale. I nitko mi neće govoriti što mogu i što ne mogu učiniti. Ja nikad neću otići kući, prije nego što dam najbolje što imam.. -
- Rad na projektima s velikim i malim poduzećima
- Konzalting
- Primjenu znanja stečena na fakultetu na konkretnim poslovnim situacijama
- Izvor korisnih informacija
Ono najbolje od EWoB-a je razmjena studenata i mogućnost putovanja u druge zemlje.
- Razmjene studenata
Što je potrebno da postaneš dio EwoB tima?
- Odgovornost i proaktivnost ( dolaženje na sastanke, smišljanje i ispunjavanje projekata)
- Student osječkog Sveučilišta
- Dobra volja
Gdje trebate doći na regrutaciju?
Regrutacija će se održati u srijedu, 24. travnja 2013. godine, u 16h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 12 (2.kat).
Ponesi dobru volju, šaku samopouzdanja, puno ambicioznosti i svoje zainteresirane prijatelje, poznanike sa bilo kojeg fakulteta u Osijeku.
Kontak informacije:
Svi zainteresirani mogu ih kontaktirati na e-mail adresu: ewob.croatia[at]gmail[dot]com Motivacijski video
Dragi naši ambiciozni, proaktivni, mladi ljudi koji žele promijeniti svoj način studiranja i raditi na konkretnim poslovno-edukacijskim projektima, vidimo se danas u 16h na EFOS-u u dvorani 12. Ne morate ništa posebno nositi ili pripremiti, sve upute o tijeku regrutacije ćete danas dobiti na prezentaciji EWoB-a !
Dragi studenti koji se želite uključiti u rad udruge Poduzetnici bez granica na regrutaciju se možete prijaviti još do srijede.
1. krug
Do 1.5.2013. trebate poslati CV I motivacijsko pismo na mail [email protected].
2. krug
Studenti koji prođu u 2. krug selekcije do 6.5.2013. će biti obaviješteni kada trebaju doći na intervju. Intervjui će se provoditi od 6.5-10.5.2013.
Nakon što svi kandidati iz 2. kruga prođu selekciju novi članovi će biti obaviješteni putem maila, a ujedno će se popis novih članova objaviti na našoj web stranici. Za sve eventualne nejasnoće slobodno nam se javite!