Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Izbori 2013.] Stožer nezavisnih kandidata: Pressica dr.sc. don Ivana Grubišića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70448
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2013. 12:02 
Naslov:  [Izbori 2013.] Stožer nezavisnih kandidata: Pressica dr.sc. don Ivana Grubišića
18.04.2013. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Konferencija za novinare nezavisnih kandidata održat će se u četvrtak, 18. travnja 2013. godine u 9.30 sati, u osječkom Stožeru nezavisnih kandidata ( Trg Lava Mirskog 3, pored trgovine Narodnih novina - iza osječkog " Supera")

Tema: Lokalni izbori 2013.

Govore: dr.sc. don Ivan Grubišić, Zvonko Horvat i Petar Pranjić.

Foto: Moralni.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031

Ukupno postova: 70448
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.04.2013. 17:50 
Naslov:  Re: [Izbori 2013.] Stožer nezavisnih kandidata: Pressica dr.sc. don Ivana Grubišića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Don Grubišić potvrdio potporu Ivici Vrkiću

Prilikom današnjeg boravka u Osijeku, don Ivan Grubišić, čelnik Saveza za etičku i građansku Hrvatsku, još je jednom pružio podršku nezavisnom gradonačelničkom kandidatu Ivici Vrkiću.

"Želimo etičku Hrvatsku, Hrvatsku u kojoj se neće krasti i lagati. Stoga je logično da želimo da takve osobine krase i grad Osijek. Upravo zbog toga podržavam kandidaturu Ivice Vrkića za budućeg osječkog gradonačelnika. Podržavam ga jer sam uvjeren u njegovu čestitost i vjerujem da može Osijeku donijeti takve promjene. Zato je Vrkić moj izbor, a vjerujem da će takav biti i izbor većine građana Osijeka.", izjavio je don Grubišić prilikom današnjeg susreta s Ivicom Vrkićem.

Vrkić je zahvalio don Grubišiću na podršci istaknuvši kako njegov program upravo teži korjenitim promjenama i traženju svojevrsnog trećeg puta u politici.

"Realist sam i prilično čvrsto hodam na zemlji pa znam kako je danas neumjesno građanima obećavati nešto što nije realno ostvariti. Ali sam zato siguran da, zajedno sa suradnicima, Osijeku mogu i trebam donijeti promjene u odnosima. Vratiti ljudima vjeru u čestitost i stvoriti pozitivno okružje kako bi svi zajedno došli do promjena u gradu Osijeku.", istaknuo je Ivica Vrkić.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: