Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70434 Spol:  Nebitno
|
Akcija slavonsko baranjskih umirovljenika vas poziva u četvrtak, 18. travnja 2013. godine, u 11 sati, na Trg Lava Mirskog 1, na tiskovnu konferenciju na kojoj će predstaviti kandidata za gradonačelnika Osijeka i kandidate za zamjenike koji će prezentirati svoj program. |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Ajmeeee... pa koji su sad ovi
Dajte mladima mjesta, a vi uživajte u mirovini  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Susjeda, što se ljutiš?
Zar već nemamo stranaka skoro koliko i stanovnika?? Sjeti se one plahte na kojoj smo glasali u nedjelju? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
anakonda
|
...ne ljutim se, nego se zlobno smiješim na tvoj simpatični komentar  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Eh, već sam naučila da me napadaju sa svih strana bilo što da napišem, pa mi se učinilo da me i ti ne voliš, hehe  |
|
|
|
 |
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol:  Žensko
|
Baš tako zaljubljena, trebaju dat priliku mladima, ali ne fosile se ne da iskorijeniti.. |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
 |
anakonda
|
Eh, već sam naučila da me napadaju sa svih strana bilo što da napišem, pa mi se učinilo da me i ti ne voliš, hehe
|
...meni pričaš?????.....ne brini, ujedam samo određene kategorije  |
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Dušo moja, i ja sam u neku ruku već fosil, ali se bar ne guram u politiku i ne ulizujem se radi pozicija kao mnogi ovdje. Uglavnom tražim odgovore, ali ih jako rijetko (skoro nikad) ne dobijem.
Ne vidim promjene ako ih nude starci ili profesionalni političari koji se godinama rotiraju na vlasti. Možda bi mladi mogli štogod promijeniti, mada sam već i u to počela sumnjati.... previše smo "ubananili"
 |
|
|
|
 |
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol:  Žensko
|
Nisi ti fosil, daleko si od toga  |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
 |
 |
|