Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 U petak, 22. rujna 2006. u Clubu Q, uživo sviraju poznati trubači iz Dragačeva.
 |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol:  Muško
|
Da, al' koji?  |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
 |
šile Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Pa dragačevski trubači njićko. |
|
|
|
|
 |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol:  Muško
|
Pa kontam da ako igdje onda bar tamo ima par skupina trubača.. Da ne spominjem ako se "trubači iz dragačeva" odnosi na neke koji su sudjelovali na festivalu koji se tamo odrzava .... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
 |
šile Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Ne ovo su Trubači iz Dragačeva kao sto je Seka Aleksic jedna jedina. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Khm, cini se da i nije bas tako...
Dragacevo je zaljopisni pojam za 46 sela i dva manja grada, od kojih je jeda Guca (mjesto gdje se dogadja Sabor trubaca)...Mnoga od tih sela imaju svoje orkestre, tako da "Trubaci iz Dragaceva" nije dovoljno precizno odredjenje o kojem se tocno orkestru radi.
http://www.danas.co.yu/20050806/vikend7.html
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=464265
http://www.nadlanu.com/Dynamic/News,intLangID,2,intItemID,18070,intCategoryID,63.html
Btw. bio netko na tome?! U petak smo usli u Q e ne bi li ih poslusali, ali unutra su samo lupale cajke. Kazu da su dosli tek oko 3, a do onda bi mi tjelce uvenulo od cekanje na onoj glazbi. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
bad-os Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
Dragačevski trubači je pojam kao Osječko-Baranjski tamburaši.Tamo trubača ko govana.To sve ne garantira nikakvu kvalitetu, nego je za amatere, neznalice i naivce kao što su vlasnici Q i ostali, koji ih zovu na gostovanje, to neki pojam.Cigani kao cigani prodaju muda pod bubrege i morali su negdje shebat, pa su ako ništa, kasnili.Govorim iz iskustva pošto sam glazbenik i imao sam posla i sa ciganima. |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
prije možda godinu ili više također su ih najavljivali. nas nekoliko se spremilo, ja sam čekao/izdržao do ponoći i nakon toga se pokupio i otišao doma.
na kraju je svirka počela u 3 ujutro...  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
do you see the pattern  |
|
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
oce bit kreča za kupit?
imam i nesto staro zeljeza.... |
|
 |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Sigurno misle na one trubače iz dragačeva koji su već bili tamo prije par godina. |
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ma, bitno je da se duva  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
RTS upravo prenosi smotru trubača.ja bih više volio da nam dođu kakvi meksički trubači pa da podvriskujemo Karamba i te fore |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
A zašto je netko izvukao ovaj topic iz 2006? Samo zbunjuje ljude.. |
|
|
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Hahahaha, vid stvarno  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
 |
|