Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hotel Waldinger: slatka radionica zdravog kuhanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 70444
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2013. 16:20 
Naslov:  Hotel Waldinger: slatka radionica zdravog kuhanja
28.04.2013. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slatka radionica zdravog kuhanja održat će se u Hotelu Waldinger (Županijska Cool, u nedjelju, 28. travnja 2013. godine, od 16 do 19 sati. Radionicu vodi Romina Mlinarević. Zbog malih grupa obavezna ranija najava. Cijena radionice iznosi 200 kuna.

Kontakti
romlinarevic83[at]gmail[dot]com; mobitel: 099/5278755

Potreba za slatkim je prirodna i većina nas ju osjeća. Zašto umjesto nezdravih, rafiniranih slastica ne naučiti pripremati cjelovite deserte, zdravije i laganije, s kvalitetnim sastojcima, bez šećera, bijelog brašna, jaja i mliječnih proizvoda? Od kada sam došla na ovaj svijet slatko ima bitno mjesto u mojemu životu. U slatkom uživam i biram kvalitetu i jednostavnost. Veselim se toplijim danima i obilju voća koje samo što nije stiglo i čeka da se s njim naprave sočni deserti, koji će nas hladiti i opuštati. Neću ni spominjati negativne posljedice koje šećer ostavlja na organizam i kako utječe na našu energiju tijekom dana. Samo izbacivanje šećera je korak prema zdravijem načinu života. Danas su svugdje dostupni prirodni zaslađivači poput rižinog i ječmenog slada, agave, javorovog sirupa, stevije i prava je šteta ne početi ih koristiti. Za zamjenu kravljeg mlijeka dostupno je rižino, zobeno, sojino, bademovo, kokosovo... Sigurna sam da svatko može naći svoje najdraže i bez problema zaboraviti na kravlje. Brašna također ima raznovrsnih i više nije nikakav problem ako imate intoleranciju na gluten ili bilo koje druge namirnice, mogućnosti su brojne. Potrebna je samo volja, želja za novim znanjima i širenje vidika uz uključivanje vlastite kreativnosti. Najbitnija stvar kod konzumiranja slatkog je umjerenost. Bilo da jedete klasične deserte ili zdravije kao i osluškivanje vlastitog tijela tijekom i nakon jela. Ono nam šalje razne signale, a na nama je da ih prepoznamo. Tijelo je pametnije od glave i znat će kada mu je dosta, što mu odgovara, a što ne. Prirodne slastice su neiscrpna tema, a o tome doznajte više na radionici.

Pripremat će se:
- mala čoko iznenađenja (bez glutena)
- hrskave limun košarice s bijelom kremom
- bezglutenske košarice s voćnom kremom
- puding od avokada (bez glutena)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: