Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjedniku Josipoviću Ekumenska povelja [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OSTV

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.03.2013. 16:03 
Naslov:  Predsjedniku Josipoviću Ekumenska povelja [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović dobio je Ekumensku povelju Evanđeosko- teološkog fakulteta u Osijeku zbog svog iznimnog angažmana oko kulture dijaloga, pomirenja i pravednosti, ali i povezivanja i sporazumijevanja različitosti. Svečana akademija održana je povodom 40. godišnjice djelovanja Evanđeosko-teološkog fakulteta, a rektor Peter Kuzmič naglasio je kako je djelovanje Josipovića u skladu s ekumenskom vizijom nekadašnjeg osječkog biskupa Strossmayera. Predsjednik Josipović pozvao je pripadnike svih konfesija na toleranciju, razumijevanje i prihvaćanje različitosti.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- Kramarić HDSSB-u:Prestanite se inatiti
- Nepotizam dožupana Kraljička?
- Uskrsnice u Belom Manastiru

Osječka televizija - Vijesti, 14.03.2013.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.03.2013. 18:18 
Naslov:  

Bubalo nije bio na dodjeli Ekumenske povelje predsjedniku Josipoviću već je poslao ( slobodno čitaj: nagu*io) Vrbošića.

P.S. nemojte me sad razočarati u pljuvanju Razz

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
Od sutra prestajem

Ukupno postova: 206
Post Postano: 14.03.2013. 23:53 
Naslov:  

Pa dobro tko je ovdje lud? Zar baš nikom ne vrišti u uho i ne skače u oči da agnostik prima nagradu za ekumenizam?!?!

Dajte onda i jednu za ministra Jovanovića, a nek se nađe i koja za udrugu David...

Josipović je tolerantan prema Zampu, to svakako... I prema nestalima na Ovčari također.
http://www.vecernji.hr/vijesti/a-vas-problem-ma-znate-moj-otac-je-nestao-ovcari-clanak-272354

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
Bastro
Ukupno postova: 154
Post Postano: 15.03.2013. 8:51 
Naslov:  

Ne vrišti mi u uho i ne skače u oči.

Treba li biti vjernikom za promicanje kulture dijaloga, pomirenja i pravednosti, ali i povezivanja i sporazumijevanja različitosti te pozivanje na toleranciju, razumijevanje i prihvaćanje različitosti?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
Od sutra prestajem

Ukupno postova: 206
Post Postano: 15.03.2013. 9:51 
Naslov:  

Bastro je napisao/la:
Ne vrišti mi u uho i ne skače u oči.

Treba li biti vjernikom za promicanje kulture dijaloga, pomirenja i pravednosti, ali i povezivanja i sporazumijevanja različitosti te pozivanje na toleranciju, razumijevanje i prihvaćanje različitosti?

Prouči značenje riječi ekumenizam.

Po tvom bismo mogli nagradu za arhitekturu davati i glazbenicima. Sve je to umjetnost.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: