Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Knjiga & Kava: Kazalište u kući

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2013. 13:33 
Naslov:  Knjiga & Kava: Kazalište u kući
15.03.2013. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Caffe bar Knjiga & Kava i URCD vas pozivaju u petak, 15. ožujka 2013. godine na predstavljanje izložbe Kazalište u kući, autora Artibo House, koja će biti sačinjena od dvadesetak radova manjeg i većeg formata, što starog, to novog fundusa.

Početak je u 20 sati.

Kazalište kao čuvar funkcije simbola, poučavanja, ali i igre

"Moje kazalište obuhvaća nebo, zemlju, anđele, životinje, biljke, ljude, bića iz mašte, ali i moje neposredne blizine. Kazalište kao svijest koja se aktivira u očima gledatelja, promatrača, ono je iluzija i stvarnost spojena u jedno djelovanje Artibo maste. Moje slike, tematika i motivi istih, moje su proživljene priče, zbiljski ili imaginarno, jer život je putovanje, svakodnevna igra u velikom kazalištu.

Zašto bas kazalište u kući? Nakon svih susreta i proživljenih situacija, kad čovjek dođe kući, unutar svoja 4 zida, on psihoanalizira te iste ljude,susrete i situacije, i tada, potaknuta osjećajima (jer osjećaji su osnovni pokretač Artibo umjetnosti) nastaju moje slike... izraženim kolorizmom i namjernim kontrastima unutar odabira boje, ali i likovnih tehnika, izdižući plohu u prostor visokom teksturom i simboličnim oblicima, oživljavaju se akteri kazališta i započinje život u paralelnim svjetovima u kojima smo svi glumci, svatko odabirući svoju ulogu po zasluzi svemira!"

Artibo House je jedinstvena kreativna kućica koja pod svojim krovom objedinjuje umjetnost kaširanja, assemblage tehnike i tehnike recikliranja. Na mjestu gdje se isprepliću snovi i stvarnost, gdje mašta ljubi papirnate oblake ljudskih želja, grli ružičasto stablo čarobnih okusa i skakuće vješto po krovovima kuća, nastanile su se šarene slike, ručno izrađena ogledala, unikatni dizajnerski nakit, redizajnirani namještaj i mnoštvo uporabno dekorativnih predmeta. Ova mala ali posebna kućica inspirirana je ljubavlju za bojama, ljepotom dodira i tekstura, avanturom raskošnih osjećaja te bićima,stvarima i pojavama svuda oko sebe. Pod geslom "Home Sweet Home-Art Is What I Became" Artibo House širom otvara svoja vrata radoznalim putnicima, mamama, tatama, bakama, klincima i klincezama, vilenjacima i patuljcima.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: