Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Od siječnja tradicionalna slavonska kuhinja u avionima Croatia Airlinesa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70844
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.01.2013. 9:14 
Naslov:  Od siječnja tradicionalna slavonska kuhinja u avionima Croatia Airlinesa
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Putnicima koji su letjeli u avionima tvrtke Croatia Airlinesa na domaćim i međunarodnim letovima u proljeće prošle godine predstavljena je nova usluga nazvana Okusi Hrvatske (Flavours of Croatia).

U sklopu ove usluge putnicima se predstavlja gastronomija Hrvatske kroz selekciju onih jela i pića koja najbolje predstavljaju tradiciju pojedinih hrvatskih regija. Riječ je o obrocima koji su obogaćeni specifičnim namirnicama određene regije, uključujući probrana vina, aperitive i digestive karaktersitične za pojedinu regiju. Tako je čast da se prva predstavi imala Istra, potom je svoju gastronomsku ponudu predstavila Dalmacija, a u proljeće ove godine na red dolazi i najistočnija hrvatska regija – Slavonija.

Putnici Croatia Airlinesa tako će u sljedeća tri mjeseca, od siječnja do ožujka, imati prigodu upoznati bogatu i raznovrsnu gastronomiju Slavonije kroz njezine okuse, mirise i boje. Obroci i pića koji će se posluživati do ožujka ove godine temelje se na karakterističnim obilježjima slavonske kuhinje, a slavonske specijalitete izabrao je chef Grgur Bakšić, dok je za izbor reprezentativnih crnih i bijelih vina koja se putnicima nude u zrakoplovu konzulatiran ugledni vinski stručnjak Saša Špiranec.

Koncept usluge Okusi Hrvatske namijenjen je prije svega putnicima poslovnog razreda na domaćim i međunarodnim letovima, no i putnicima ekonomskog razreda na međunarodnim letovima također će se pružiti prigoda okusiti obrok obogaćen komponentama pojedine hrvatske regije, kao i vina karakteristična za to područje. U poslovnom razredu putnicima će se tako ponuditi slavonska daskica s nadaleko poznatim kulenom, fiš paprikaš, filet pastrve, janjeći perkelt te štrudle i okruglice, dok će putnici u ekonomskom razredu, na međunarodnim letovima, moći kušati manje obroke (sendviče, tradicionalne kolače, štapiće sa suncokretovim sjemenkama…), ovisno o duljini leta.

Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Carobnica

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.01.2013. 14:37 
Naslov:  

Ajmo, generirajte još malo gubitaka, niste dovoljno milijuna ili milijardi skurili svih ovih godina. S kolikim ukupnim minusom se prodaju ta jela?

Ukupno postova: 155
Post Postano: 11.01.2013. 18:50 
Naslov:  

haha, pa kome oni lažu.. ovo što sad daju je neka bijedna kiflica od 7ipo centimetara, čokoladica i čaša nečega za popiti. bitno da na web stranicama pitaju kakav obrok želiš hahah. carevi.

Ukupno postova: 284
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.01.2013. 16:21 
Naslov:  

pootzko je napisao/la:
haha, pa kome oni lažu.. ovo što sad daju je neka bijedna kiflica od 7ipo centimetara, čokoladica i čaša nečega za popiti. bitno da na web stranicama pitaju kakav obrok želiš hahah. carevi.

Nije istina. Ja sam tražila riblji menu i to sam i dobila. Nije neka ekskluziva, ali je ok za obrok na letu kraćem od 2 sata. Naravno, ajde pljujte po svemu - meni je baš lijepo što promoviraju naše delicije na svojim letovima.

pootzko

Post Postano: 13.01.2013. 2:47 
Naslov:  

mzzi je napisao/la :

Nije istina. Ja sam tražila riblji menu i to sam i dobila. Nije neka ekskluziva, ali je ok za obrok na letu kraćem od 2 sata. Naravno, ajde pljujte po svemu - meni je baš lijepo što promoviraju naše delicije na svojim letovima.

ma da, pa valjda ti znaš bolje od mene šta sam dobio, reci ti meni. Smile
naravno da ću pljuvat kad sam platio jedno, a dobio nešto deseto što nema veze s onime za što sam dao novce.

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 13.01.2013. 12:52 
Naslov:  

Postoji razlika između poslovne i ekonomske klase. CA servis je skroz u redu. Za let kraći od 2 sata, ovisno o destinaciji i cateringu, uvijek su u ponudi imali neke sendviče, prutiće, kolačiće i razne napitke. Ne znam što biste vi? Btw nisi platio gozbu u avionu već prijevoznu jebenu kartu za destinaciju na koju ideš. Lufthansa npr, ima puno lošiji servis, a nitko se ne buni. JAT također. Wink
Serete da biste srali. Kao i inače.

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.01.2013. 13:03 
Naslov:  

filet pastrve i janjeći perkelt su navedeni kao slavonski specijaliteti?

pootzko

Post Postano: 13.01.2013. 13:15 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la :
Postoji razlika između poslovne i ekonomske klase. CA servis je skroz u redu. Za let kraći od 2 sata, ovisno o destinaciji i cateringu, uvijek su u ponudi imali neke sendviče, prutiće, kolačiće i razne napitke. Ne znam što biste vi? Btw nisi platio gozbu u avionu već prijevoznu jebenu kartu za destinaciju na koju ideš. Lufthansa npr, ima puno lošiji servis, a nitko se ne buni. JAT također. Wink
Serete da biste srali. Kao i inače.

ne nego sam platio ono što jebeno piše na računu da sam platio i u ovom slučaju me se ne tiču druge prijevozne kompanije već ona koja nije ispoštovala svoj dio priče =P

ne tražim i ne očekujem ništa više, ali ni manje od onoga što je pisalo da ću dobiti, a nisam. ukoliko im se usluga razlikuje od onoga što je napisano, to nije u redu i trebaju uskladiti te stvari i detaljnije putnicima napisati o čemu se radi. kad radim svoj posao, i od mene se očekuje da odradim točno ono što je klijent naručio i platio. isto to očekujem i od drugih.

Skoči u forum: