Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradonačelnik Krešimir Bubalo obišao radove u Voćarskoj ulici vrijedne oko 120.000,00 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70849
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.09.2012. 8:30 
Naslov:  Gradonačelnik Krešimir Bubalo obišao radove u Voćarskoj ulici vrijedne oko 120.000,00 kuna
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rekonstrukcijom Voćarske ulice građevinski dio Programa prioriteta Gradske četvrti Donji grad bit će izvršen u cijelosti. Navedeni radovi obuhvaćaju cestu u dužini od 70 m te nogostup dužine 120 m, a njihova ukupna vrijednost je oko 120.000,00 kuna.

Radove, koji su upravo u tijeku, obišao je jučer gradonačelnik Krešimir Bubalo sa suradnicima, koji je tom prigodom iskazao zadovoljstvo završetkom planiranih projekata iz Programa prioriteta ove GČ koja je jučer slavila i svoj Dan te blagdan Preslavnog Imena Marijina.

Tekst: Jasenka Mađarević/Osijek.hr
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
freedom.fighter
Ukupno postova: 199
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.09.2012. 9:43 
Naslov:  

Hoće li se opet upustiti u projektiranje prometne regulacije i u toj ulici (iako mu je struka govorila drugačije)? Nakon što je išarao ulice oko svoje kuće ko dijete slikovnicu, sa jednosmjernim ulicama i kružnim tokovima u obliku slova D.

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.09.2012. 10:22 
Naslov:  

Da li su obnovili i Riječku ulicu (onu uz prugu) koja je bila u katastrofalnom stanju kad sam zadnji puta tamo prolazio? Bez obnove Riječke, ova obnova Voćarske nema baš previše smisla.

Skoči u forum: