Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Centar osobne moći: predavanje "Niže ja"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.09.2012. 16:19 
Naslov:  Centar osobne moći: predavanje "Niže ja"
17.10.2012. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[12.10.2012. 17:39] Predavanje "Niže ja" održat će se u srijedu, 17. listopada 2012. godine u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek u klubu Paklena naranča, s početkom u 18 sati. Predavanje je besplatno.

[17.09.2012.] Predavanje "Niže ja" odgođeno je zbog bolesti predavačice te će se održati u srijedu, 17. listopada 2012. godine, također u Gradskoj i svučilišnoj knjižnici Osijek.

[12.09.2012.] Centar osobne moći poziva vas na predavanje "Niže ja" koje će se održati u utorak, 18. rujna 2012. godine u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek (Klub Paklena naranča), s početkom u 17:30 sati.

Većinu nas u određenim trenucima života proganja moć naših nesvjesnih duhova i demona. Svi imamo tajna mjesta srama, djetinjastih vjerovanja u vlastitu "zločestoću". Svi mi imamo i stvarnu, odraslu krivicu zbog grijeha koje smo počinili ili zbog dobrih djela koja smo propustili učiniti. Svi imamo trenutke u kojima se uhvatimo da činimo, mislimo i osjećamo stvari za koje znamo da nisu dobre ili su čak i opake. Obično nismo povezani s tim izvorom, tim "Nižim ja" u nama i često smo skloni odbaciti vlastitu negativnost ili je opravdati.

Ukoliko vas zanima više o "Nižem ja" te imate žečite otkriti gdje je vaše "Niže ja", dođite na besplatno predavanje (prijave nisu potrebne), koje će održati Ivana Plačko, integrativni terapeut.

Kontakt:
- mob: 091/642-6240
- e-mail: placko[dot]ivana[at]gmail[dot]com

Zadnja promjena: Redakcija 031; 12.10.2012. 17:45; ukupno mijenjano 3 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031

Post Postano: 17.09.2012. 11:09 
Naslov:  

Predavanje "Niže Ja" odgođeno je zbog bolesti predavačice te će se održati u srijedu, 17. listopada 2012. godine, također u Gradskoj i svučilišnoj knjižnici Osijek.

Redakcija 031

Post Postano: 12.10.2012. 17:40 
Naslov:  

Predavanje "Niže ja" održat će se u srijedu, 17. listopada 2012. godine u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek u klubu Paklena naranča, s početkom u 18 sati. Predavanje je besplatno.

Skoči u forum: