Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ribarski dani u Kopačevu 2012. [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70844
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2012. 10:13 
Naslov:  Ribarski dani u Kopačevu 2012. [program]
Od 15.09.2012. 10:00 do 16.09.2012. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove subote i nedjelje, 15. i 16. rujna 2012. godine održat će se "Ribarski dani u Kopačevu". Manifestacija je to na kojoj u dva dana kroz Kopačevo prođe preko dvije tisuće ljudi željnih etno ambijenta te mirisa i okusa ribe. Kopačani ove dane doživljavaju kao priliku za promociju tradicije i seoskog turizma. Selo tada miriše na fiš paprikaš, šarana u rašljama, štuku u mundiru te specijalitete od divljači, a na brojnim štandovima nude se vlastiti proizvodi: domaća mljevena paprika, med, ajvar, slatkiši i suveniri te domaći kolači. Još kada se ljutina može ublažiti i zaliti graševinom koja poteče sa Baranjskog brda, užitku nikada kraja...

Program:

[klik za uvećanje]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
slavonija
Ukupno postova: 315
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.09.2012. 10:51 
Naslov:  Re: Ribarski dani u Kopačevu 2012. [program]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Meni osobno..jedna od najdražih maifestacija u blizini Osijeka!! Bojim se samo da nekom ne padne na pamet da i to dovuče u park usred grada da mogu prisustvovat i oni kojima je teško potegnut do Kopačeva Evil or Very Mad !! Ono što su napravili sa "Slamom" ...ufff..poludio sam!!! Osobno se krećem po cijeloj Slavoniji...svakodnevno i Slavonac sam ali Baranja mi je ipak prirasla srcu Laughing Tu se uvijek nešto zbiva..posebno sa gastronomskog gledišta, ostatak Slavonije je mrtva...M.R.T.A.V..ponekad nešto ali jakoo slabo i nema priču kao Baranjci!!! U Slav. Brodu sam bio na danima fiša, tako nešto..ali nije to to kad ti dođeš usred grada na fiš!! Kopačevo..riba, dani Slame...Baranja...to je to....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: