Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Hrvatsko kulturno umjetničko društvo "Osijek 1862": upis novih članova i "Generacijski dan"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.09.2012. 15:00 
Naslov:  Hrvatsko kulturno umjetničko društvo "Osijek 1862": upis novih članova i "Generacijsk
Od 10.09.2012. 18:00 do 14.09.2012. 18:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obavještavaju se svi zainteresirani da Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo "Osijek1862" od ponedjeljka, 10. rujna 2012. godine upisuje nove članove svih dobnih skupina. Upis u najmlađu "C1" plesno-glazbenu skupinu (djeca imeđu 6 i 8 godina starosti) je srijedom od 18 – 19 sati, a od 19 – 20 sati, istoga dana. Upisati se mogu djeca od 9 – 12 godina i to u stariju "C2" skupinu .

Ponedjeljkom i petkom od 19 – 20 sati upisi su u "B" plesno–glazbenu skupinu za polaznike koji imaju 13 i više godina. Tamburaši početnici upisuju se u "C" skupinu utorkom i četvrtkom od 19 sati i 15 minuta, a u stariju "B" skupinu iste dane od 20 sati.

Upisi su u prostorijama HKUD-a u Osijeku, Frankopansk 99, a sve ostale informacije možete provjeriti na službenim stranicam ili na Facebook stranici društva. Ako vam je do pjesme, plesa, sviranja, veselja i putovanja – dođite na upise!

Također će se za sve starije članove 14.rujna od 19 sati u našim prostorijama društva, u Frankopanskoj 99, održati okupljanje svih generacija nazvano "Generacijski dan". Sve informacije informacije možete provjeriti na službenim stranicam ili na Facebook stranici društva osobno u prostorijama društva do 14.rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20 do 22 sata gdje možete ispuniti (ako već niste elektronskim putem) i upitnik o mogućem sudjelovanju na svečanom koncertu "S ljubavlju-150 godina" koji će se održati 22.prosinca 2012.

Zadnja promjena: Redakcija 031; 05.09.2012. 15:19; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.09.2012. 15:16 
Naslov:  

1862

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.09.2012. 8:34 
Naslov:  

...ah, to ionako vole samo seljačine, kako je to netko već rekao ovdje....s razlikom da je Osijek prije 150 godina bio veći grad nego što je sad......

Ukupno postova: 599
Post Postano: 06.09.2012. 9:23 
Naslov:  

Anakonda, ne izmišljaj. Nisam rekla da je to seljački ili seljačenje, ne laži. Ne znam kako sam ti stala na žulj i odakle ti potreba da ovako zločesto povezuješ teme.

Naprotiv, rekla sam da je tradiciji mjesto baš u društvima poput KUD-ova, a ne na ulici, gdje se komercijalizira i gubi na vrijednosti. Sa mnom bi se vjerojatno zložila i ekipa iz KUD-ova.

Evo i konkretnog citata i konteksta gdje to govorim:

Carobnica je napisao/la: Tamburica ima gdje god hoćeš. Svako javno zbivanje ima nastup tamburaša. Doček sportaša, doček ovoga, doček onoga. Sve tamburaši i tamburice. I ajd da su to neki pošteni ansambli, već sve seljačijska tezga.

Nemam ništa protiv tradicije, ali i tradicija ima svoje mjesto i vrijeme. Dok KUD-ovima skidam kapu na čuvanju tradicijskih vrijednosti, ovo danas što gledamo po ulici je šund, kič i seljačija.

Smanji zloću, zmijice!

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 06.09.2012. 10:41 
Naslov:  

..ne mogu smanjiti zloću, kad sam zmija :/....

Skoči u forum: