Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70837 Spol:  Nebitno
|
[11.09.2012.] Balašević u Našicama - povrat novca za ulaznice [popis mjesta]
Koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Našicama, a najavljen za subotu 25. kolovoza ipak se neće održati, a zbog tehničkih razloga.
Na žalost, moramo vam javiti informaciju da je koncert, koji se trebao održati u Perivoju Pejačević, otkazan zbog nemogućnosti tehničke realizacije istoga. Naime, tehničke ekipe su već dva dana na terenu, postavljeni su svi tehnički segmenti realizacije, no zbog izuzetno nepovoljnih klimatskih uvjeta, ne može se publici jamčiti kvalitetna izvedba programa. Kako se radi o otvorenom prostoru ( livadi ), koja je tijekom cijelog dana izložena suncu i vrlo visokim temperaturama, tehnička realizacija je otežana, a alternativno rješenje jednostavno nije moguće.
Organizator se ovim putem ispričava publici, no viša sila je ovog puta presudila. Svi vlasnici ulaznica moći će dobiti povrat novca, uz povrat ulaznice, na prodajnim mjestima gdje su ih i nabavili ( u sustavu Eventima online, na prodajnim mjestima Eventima ili drugim prodajnim mjestima, ovisno gdje su ulaznice kupljene ), počevši od 1. rujna.
Organizator se zahvaljuje na povjerenju i na razumijevanju.
|
Zadnja promjena: Redakcija 031; 11.09.2012. 16:39; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...propade koncert godine!!!!!!!! a taman sam naučila što sve moraju znati posjetitelji istog....tja, kakav peh.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
hromy Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Cirkus !!
Neko je nešto zaj...... to je sigurno !!! Ovakvi koncerti se ne odgađaju samo tako.... |
|
|
|
|
 |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
kako može stajati jedno pored drugog: "otkazan zbog nemogućnosti tehničke realizacije istoga." i "tehničke ekipe su već dva dana na terenu, postavljeni su svi tehnički segmenti realizacije" ???????
šta vruće im je pa im se neda? popij ladno pivo, vode, šta god!!!! |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
kako može stajati jedno pored drugog: "otkazan zbog nemogućnosti tehničke realizacije istoga." i "tehničke ekipe su već dva dana na terenu, postavljeni su svi tehnički segmenti realizacije" ???????
šta vruće im je pa im se neda? popij ladno pivo, vode, šta god!!!!
|
haha ... ovo ne bi ni osmogodisnjak povjerovao |
|
|
|
|
 |
a_reel
Ukupno postova: 163 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Cirkus !!
Neko je nešto zaj...... to je sigurno !!! Ovakvi koncerti se ne odgađaju samo tako....
|
možda su mu rekli da u Slavoniji nije pametno ogrnuti srbijansku zastavu kao u Istri... |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nije baš skroz srpska, više slovačka, ali otkud to polupismeni debili mogu znati, pa bolje spriječiti! |
|
|
|
|
 |
blackbird700 Ukupno postova: 106 Spol:  Nebitno
|
aj da malo umirimo tenzije, ovaj put nije politika grada zakazala, a bome ni broj prodanih karata. nešto drugo je, a uskoro će se znat točno |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Živi bili pa vidjeli! (ili - čuli) |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
|
jedna verzija priče postoji, probat će se doć do druge i sve to uobličit u nekakvu priču. izvor je jako blizak organizatoru  |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
kako god bilo....ljudi su ispušili i tu je kraj price
sve ostalo se svodi na ono
jebeš covjeka koji se ne zna opravdati (citaj lagati) |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Broj prodanih karata? U 10 god nije bilo Đoletovog koncerta u HR da nije bio rasprodan, tako da ta priča ne drži vodi...
A ovo za klimatske uvjete, iz profesionalnog gledišta vam mogu reći da su to debilizmi većeg razmjera. Kiša, snijeg, vjetar, magla, sve su to razlozi koji mogu uzrokovati otkazivanje koncerta (no, tada ne bi bilo otkazivanje, nego odgoda za drugi datum).
Prevelike vrućine? Ovo je koncert koji se treba održati navečer, u parku, gdje automatski ima više hlada, a i postoji nešto što se zove stage ventilatori, koji pire u opremu i održavaju joj temperaturu.
Metal Camp je festival koji se održava u pola ljeta, na žestokim temperaturama, i to program počinje poslijepodne i traje do ranih jutarnjih sati, znači 12 sati ta oprema radi na vrućini, a ovdje nije u stanju 4 sata, i to navečer. Jednostavno nisu mogli smisliti gluplju izliku. A i da je to razlog, još jednom ponavljam, koncert ne bi bio otkazan nego odgođen.
Trebamo službenu izjavu organizatora, te službenu izjavu menađerske agencije, onda ćemo znati više. Ili još bolje, neku njihovu zajedničku. Ovo sa klimatskim poteškoćama je debilana i osobno sam bio na pola puta između šokiranosti glupošću i pucanja od smijeha... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
|
podebljano se čeka, ono prvo ima.. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nažalost, to s prevelikim vrućinama jest službeno objašnjenje organizatora!
palo mi je na pamet da nisu dobili možda neku prijetnju koju je policija ozbiljno shvatila, pa da su zbog toga otkazali, ali ne žele s time izlaziti u javnost. to bi mi objasnilo neke stvari, kao i otkazivanje umjesto odgode. |
|
|
|
|
 |
 |
|