Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dok su ženu pljačkali, vozači autobusa joj rekli: "Marš u autobus, što cmizdriš!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70855
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.08.2012. 7:04 
Naslov:  Dok su ženu pljačkali, vozači autobusa joj rekli: "Marš u autobus, što cmizdriš!"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kata Jelečević, Višnjevčanka koja već dugi niz godina radi u Švicarskoj, u noći između četvrtka, 2. kolovoza i petka, 3. kolovoza 2012., putujući hrvatskim autoprijevoznikom Croatiabusom iz švicarskog St. Galena u Slavonski Brod, na jednoj benzinskoj postaji u Italiji postala je žrtva unaprijed organizirane krađe. Pri povratku u autobus iz toaleta Katu Jelečević dočekala su četiri muškarca, od kojih joj je jedan zavrnuo ruku, te na hrvatskome jeziku zatražio 4.000 švicarskih franaka. Šokirana, pozvala je u pomoć, a ono što joj se dogodilo razlog je zašto njena kći priprema privatnu tužbu protiv Croatiabusa. Naime, vozači, njih trojica, samo su stajali i gledali kako je lopovi fizički zlostavljaju i otuđuju navedeni iznos.

- Jedan od vozača, Josip Ercegovac, umjesto da gospođi pomogne, povikao je na nju, rekavši joj: Marš unutra, što cmizdriš, neki dan su ženi ukrali 7.000 franaka, budi sretna da je samo 4.000 - priča nam u nevjerici Irena Tadić, Katina kći.

No, problemi Kate Jelečević tu ne prestaju. Pokušavši je smiriti, njeni suputnici su joj kupili kavu na idućem stajalištu, no vozači su im zabranili unošenje kave u autobus, rekavši da ako gospođa želi popiti kavu, neka to učini vani.

- Iskreno, nakon što je majka stigla kući, bila je na rubu živčanog sloma, i jedva sam je nagovorila da mi sve ispriča. Pokušala sam kontaktirati Croatiabus, no oni su rekli da se to dogodilo izvan autobusa i da to nije u njihovoj nadležnosti. Na upit koga mogu kontaktirati, dali su mi neki broj, a na kraju se ispostavilo da je to broj Tiskovog kioska u Slavonskom Brodu - kaže kći opljačkane.

Nisu htjeli zvati policiju?!

- Nazvala sam do sada 17 brojeva u Hrvatskoj i nitko mi nije ponudio nikakvu pomoć, cijelo vrijeme nam govore da čekamo. Vozači su odbili pozvati talijansku policiju u trenutku kad se krađa dogodila, zbog čega sumnjam da su za pljačku unaprijed znali te da surađuju s pljačkašima. Majka mi je ispričala da su vozači upozorili ostale putnike da pripaze na stvari tek nakon što se pljačka dogodila - u čudu je rekla Irena.

Irena Tadić nam je redakciji Glasa Slavonije ustupila broj mobitela osobe u upravi Croatiabusa, a na njihov poziv, gospođa je samo rekla da će se oni naknadno službeno očitovati o tome.

Tekst: D.Matak/Glas-Slavonije.hr
Foto: Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.08.2012. 13:07 
Naslov:  

just another one ogorčena baka from dijaspora... ali oke je to, u swiss busu vozači su super heroji koji imaju moć napada munjom i rigaju vatru iz usta, šteta što to nemogu i naši

Ukupno postova: 149
Post Postano: 09.08.2012. 13:19 
Naslov:  

što tolike pare nosi sa sobom... joj joj osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.08.2012. 14:33 
Naslov:  

Vozač u šnjuri sa lopovima. Već viđena shema.
Lopovi "dignu" oštećenog, a vozač ga što prije napakuje u bus da se ne diže previše prašine.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 09.08.2012. 17:41 
Naslov:  

Provokator je napisao/la :
just another one ogorčena baka from dijaspora... ali oke je to, u swiss busu vozači su super heroji koji imaju moć napada munjom i rigaju vatru iz usta, šteta što to nemogu i naši

A naši te odvedu na odmorište gdje te dočeka banda i onda te opljačka i sve kao slučajno. Da se malo pritisnu ti vozači našli bi se i pljačkaši, ima načina, samo da ima i volje.

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 09.08.2012. 23:00 
Naslov:  

markonato je napisao/la:
ima načina,

angažiraš one likove što naplaćuju dugove pa da vidiš.

Skoči u forum: