Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Slab odaziv građana na sajam Sunčane ure

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.07.2012. 10:31 
Naslov:  Slab odaziv građana na sajam Sunčane ure
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Treći sajam Sunčane ure, u organizaciji Udruge za ekološku i tradicijsku proizvodnju i ruralni turizam EcoruralNet te Tržnice Osijek, održan je u petak i subotu u Sunčanoj ulici, a nekoliko desetaka izlagača sigurno se nadalo boljem odazivu kupaca.

Dijelom je razočarana ostala i Ljiljana Olujić, voditeljica udruge EcoruralNet, koja je zaključila da su Osječani očito stekli neke nove navike i našli druga mjesta za kupnju pa šetanje između štandova jednostavno nestaje.

- Imamo čak i nenajavljenih izlagača, a ukupno 30-ak udruga, zadruga, obrtnika i malih poduzetnika s inovativnim idejama te zanimljivim proizvodima i uslugama. Izlaganje na sajmu je besplatno, na taj način nudimo priliku za afirmaciju nečije ideje ili proizvoda. Želimo da ovo bude tradicija, ali grad je zamro, ulice su prazne pa tako i ova prekrasna Sunčana ulica, u koju smo smjestili sajam. Ljudi pune robne centre, a središte grada je prazno. Život se sastoji od mreže malih događaja, a želimo da ovo bude jedno od tih događaja za ugodniji život u gradu - rekla je Olujić.

Tekst: I.Sekol/Glas-Slavonije.hr
Foto: foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.07.2012. 10:54 
Naslov:  

...nažalost, izgledalo je totalno jadno.....ako se već žele držati centra grada (što je okej), zašto tih 10tak klupa nije stavljeno, npr. kod kina Papuk u park???..ili negdje gdje je protok pješaka ipak malo veći???...

Ukupno postova: 79
Post Postano: 16.07.2012. 14:43 
Naslov:  

Prvi put uopće čujem da se održava ovakav sajam!

Ukupno postova: 69879
Post Postano: 16.07.2012. 14:46 
Naslov:  

Vera-os je napisao/la :
Prvi put uopće čujem da se održava ovakav sajam!

Pratite najave na portalu Osijek031.com jer smo najavljivali ovaj sajam te mnoga zbivanja u Osijeku i Okolici. Wink

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 16.07.2012. 18:15 
Naslov:  

Da su odabrali neko frekventnije mjesto sajam bi vjerojatno bio posjećeniji. Uostalom, održan je tek tri puta. Dajte mu priliku. Wink

Ukupno postova: 40
Post Postano: 16.07.2012. 21:49 
Naslov:  

mislim da je slaba reklama, čula sam za sajam, ali mi je nekako promaklo, a baš mi žao. Možda bi trebalo više buke oko toga...?

Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.07.2012. 7:20 
Naslov:  

Prvo napravit dobru medijsku promociju, a onda kukat ako ljudi ne dodju, ovako nema smisla ni kukat jer nitko za to nije ni znao...

Skoči u forum: