Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Savjet Mladih i Kohorta zajedno obnavljaju "Školjku"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70841
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.07.2012. 17:18 
Naslov:  Savjet Mladih i Kohorta zajedno obnavljaju "Školjku"
12.07.2012. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Savjet mladih Grada Osijeka i Kohorta odlučili su urediti vandaliziranu "Školjku". Grad Osijek u popravak komunalne opreme godišnje ulaže 2 do 4 milijuna kuna, a do sada je uništeno 10 posto opreme koja je postavljena u posljednja dva mjeseca pa su iz Savjeta poručili kako najoštrije osuđuju vandalsko ponašanje pojedinaca koji su pošarali popularnu "Školjku" te ploče sa natpisima gradskih četvrti.

- Školjka i nazivi gradskih četvrti uređeni su u sklopu akcije Zlatni cvijet Europe, a građani grada Osijeka s pravom su očekivali da će svaki pojedinac podržati uređenje i označavanje našega grada, ne samo zbog ove akcije već i zbog svakodnevnog ugodnijeg života u našem gradu. Uredan i čist Osijek, s vidljivim oznakama i komunalnom opremom, interes je svih građana dobre volje koji vole svoj grad i žele u njemu kvalitetno i udobno živjeti. – stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Savjeta mladih Grada Osijeka Filip Glavaš.

Također se pozivaju svi građani koji imaju bilo kakve informacije o identitetu počinitelja da tu informaciju dojave Savjetu mladih Grada Osijeka ili PU Osječko-baranjsku na telefon 192. Savjet je ujedno raspisao i nagradu za dojavljivanje informacija o počinitelji u visini od 1000 kn.

Zadnja promjena: Redakcija 031; 11.07.2012. 18:30; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 11.07.2012. 17:47 
Naslov:  

Redakcija 031 je napisao/la:
Savjet mladih Grada Osijeka[/b] i Kohorta odlučili su urediti vandaliziranu "Školjku".

Također se pozivaju svi građani koji imaju bilo kakve informacije o identitetu počinitelja da tu informaciju dojave Savjetu mladih Grada Osijeka ili PU Osječko-baranjsku na telefon 192. Savjet je ujedno raspisao i nagradu za dojavljivanje informacija o počinitelji u visini od 1000 kn.

Čuo sam da su Ivan Drmić i Sanja Marketić viđeni kako šaraju po nekoj školjci.

Predlažem da Savjet mladih osnuje Fond za pomoć žrtvama Branimira Glavaša, te u taj fond poklanjam svoju nagradu od 1000 kuna.

rodaroda

Ukupno postova: 177
Post Postano: 11.07.2012. 18:04 
Naslov:  Re: Savjet Mladih i Kohorta zajedno obnavljaju "Školjku"

Te se škrabotine, kako ja čujem, mogu vrlo jednostavno skinuti kiselinom.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 11.07.2012. 22:19 
Naslov:  

kad bi kohorta obnovila samo 5% svojih škrabotina u gradu...

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.07.2012. 22:21 
Naslov:  

Jesam li ja jedina koja vidi problem u tome da se bilo koga za bilo što prijavljuje nekakvim Savjetima?!

Dojaviti "Savjetu mladih"! Mali Glavaš se stavlja iznad policije? Hoće vandala prvo njegovi obraditi u nekakvoj garaži?

Samo u Osijeku.

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.07.2012. 8:19 
Naslov:  

Carobnica je napisao/la :
Jesam li ja jedina koja vidi problem u tome da se bilo koga za bilo što prijavljuje nekakvim Savjetima?!

Dojaviti "Savjetu mladih"! Mali Glavaš se stavlja iznad policije? Hoće vandala prvo njegovi obraditi u nekakvoj garaži?

Samo u Osijeku.

...meni je baš ta rečenica zapela za oko...dragi Savjete mladih, molim da mi objasnite slijedeće: ako prijavim vama tražene informacije, kojim postupcima ćete nastaviti raspolagati njima?...kakve ovlasti vi imate za zaprimanje takvih informacija?...pratite nekakve zakone ili?????....koja je vaša uloga, osim u davanju nagrade???....u očekivanju vašeg službenog odgovora, s poštovanjem.....

Ukupno postova: 177
Post Postano: 12.07.2012. 20:11 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
Carobnica je napisao/la :

Samo u Osijeku.

...meni je baš ta rečenica zapela za oko...dragi Savjete mladih, molim da mi objasnite slijedeće: ako prijavim vama tražene informacije, kojim postupcima ćete nastaviti raspolagati njima?...kakve ovlasti vi imate za zaprimanje takvih informacija?...pratite nekakve zakone ili?????....koja je vaša uloga, osim u davanju nagrade???....u očekivanju vašeg službenog odgovora, s poštovanjem.....

Hmmm, tatine ovlasti... Question

Skoči u forum: