Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Počelo asfaltiranje nasipa (biciklističke staze) Osijek-Višnjevac!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70845
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2012. 19:46 
Naslov:  Počelo asfaltiranje nasipa (biciklističke staze) Osijek-Višnjevac!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na kruni nasipa Višnjevac - Osijek započeli su radovi na modernizaciji nasipa, a riječ je o asfaltiranju dionice staze od strelišta Pampas do zgrade Hrvatskih voda.

Radove su obišli gradonačelnik Krešimir Bubalo te zamjenica Danijela Lovoković, sa suradnicima, zajedno sa Zoranom Đurokovićem, direktorom Hrvatskih voda, Vodnogospodarskog odjela za Dunav i donju Dravu. Završetak je radova planiran ovoga vikenda.

Tekst: Blaženka Alerić/Osijek.hr
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
krmak

Ukupno postova: 151
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 27.04.2012. 19:50 
Naslov:  

vijest hvalevrijedna spomena,nema šta...Smile

Ukupno postova: 1794
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.04.2012. 20:52 
Naslov:  

Valjda će je napraviti malo kvalitetnije nego onu biciklističku kraj S-ceste... To bar ne bi trebalo biti teško nadmašiti Wink

Ukupno postova: 284
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.04.2012. 22:12 
Naslov:  

Ma oduševljena sam što su nasred prirode bubnuli asfalt. Nadam se da će i neku zgradurinu sagradit tu uz rub šume da biciklisti mogu popit pivo kad im je vruće. Fuj.

tomi

Ukupno postova: 205
Post Postano: 27.04.2012. 22:26 
Naslov:  Re: Počelo asfaltiranje nasipa (biciklističke staze) Osijek-Višnjevac!

mzzi je napisao/la:
Ma oduševljena sam što su nasred prirode bubnuli asfalt. Nadam se da će i neku zgradurinu sagradit tu uz rub šume da biciklisti mogu popit pivo kad im je vruće. Fuj.

Pa asfalt je stavljen radi bicikala, jel. Nadam se da ce staviti neku rampu ili nesto slicno sto se stavlja na zeljeznickim prijelazima za pjesake. Inace ce i dalje oni nedoj*bani juriti autima i sj*bati to malo staze.

mzzi
Ukupno postova: 284
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.04.2012. 22:31 
Naslov:  

tomi je napisao/la:
mzzi je napisao/la:

Pa asfalt je stavljen radi bicikala, jel. Nadam se da ce staviti neku rampu ili nesto slicno sto se stavlja na zeljeznickim prijelazima za pjesake. Inace ce i dalje oni nedoj*bani juriti autima i sj*bati to malo staze.

Jasno mi je da je stavljen za bicikle i nebitno mi je za što je stavljen - asfalt je asfalt, i ne spada u prirodu. A sad sam se još više naživcirala kad si me podsjetio da će oni debili moći još brže prolaziti autima tu Very Happy A rampa je bila i u Višnjevcu pa nije ništa ostalo od nje Smile

dr.evil

Ukupno postova: 124
Post Postano: 28.04.2012. 11:06 
Naslov:  Re: Počelo asfaltiranje nasipa (biciklističke staze) Osijek-Višnjevac!

bic staza je zaista potrebna prvom prilikom ću da se provezem tamo(bajsom naravno ne automobilom) Very Happy a sto se tiče prirode i asfalta neide jedno s drugim al nema asfalta nema staze Rolling Eyes

borod

Ukupno postova: 282
Post Postano: 28.04.2012. 17:12 
Naslov:  

Svaka pohvala. A sto se kvalitete tice, ako po stazi ne budu vozili automobili ili cak teski kamioni, vjerujem da ne ce biti upitna. Vjerujem da ce zapreke da takva vozila ne ulaze na stazu biti adekvatno postavljene.
Predlazem, ako je moguce da se pocne razmisljati i o asfaltiranju staze od Podravlja do Kopackog rita, ili pripoj postojece staze do Bilja sa Kopackim ritom. Kada bi se asfaltirala i staza po nasipu od ZOO vrta do Valpova Osijek bi doista mogao poceti dobro zaradjivati od biciklistickog turizma.

123456 je napisao/la:
Valjda će je napraviti malo kvalitetnije nego onu biciklističku kraj S-ceste... To bar ne bi trebalo biti teško nadmašiti Wink

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 28.04.2012. 21:09 
Naslov:  

mzzi je napisao/la :

Ali bic. staza dugoročno čuva prirodu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
roca

Ukupno postova: 317
Post Postano: 18.07.2012. 9:05 
Naslov:  

Hvala vam što ste asfaltirali krasnu novu cestu za jurnjavu auta i motora. Sada više ne moraju ići Štrosikom prema Višnjevcu (i obrnuto), i prolaziti silne semafore, sada imaju prekrasnu prečicu kroz prirodu. Još im i ptičice cvrkuću usput. Štaš bolje od toga!!

Skoči u forum: