istina da sam danas bio prvi put na ovakvom sajmu....no vjerovatno mi je ovo i zadnji put da sam pohodio ovaj sajam...zapravo ako se to može i nazvati sajmom....
jer nakon pompozne najave prvi dojam kad dođeš tamo i vidiš 3 i pol štanda na kojima se raspoređene 2 pedale i jedan i pol lancanik....stvarno izgubiš volju da iduci put uopce pomislim izdvojiti vrijeme da odem na cetvrti sajam...
jer budimo realni....svake nedjelje na autopiji imaš milion i osamstotisuca bolju ponudu dijelova i pratece opreme za bicikle nego što je bilo na ovom sajmu...
i naravno znam da ovo sad opet ispada kako se pljuje po necemu za što se netko trudio organizirati....al mogli ste barem na neki nacin dovuci trgovine poput Extreme sporta, RogJome, bicikli Škos....pa napraviti neke akcijske cijene....
ovo je danas stvarno izgledalo smiješno....
|
Smiješno dakako- i to uspoređivanje autopije sa sajmom ovakve vrste.
Takve dijelove i takve bicikle sigurno nikada nećeš vidjeti na autopiji.
A gle sad naziv: "Bicikljak: Sajam RABLJENIH bicikala i opreme."
Zašto misliš da bi onda trgovine s novom opremom trebale sudjelovati?
Organizatori su i ovako napravili odličnu stvar i to bespla. Ne rade to zbog zarade nego
zbog promicanja biciklizma u gradu, što si očito propustio.
K tome, autopija se održava svake nedjelje, ogromna je i za nju svi znaju, a Bicikljak je tek treći i to u godinu dana te se za njega još nije niti čulo.
Odaziv nije bio velik vjerovatno stoga što je kišilo.
Ja pokisla, bila, vidjela, i dolazim opet!
A da je bilo 3 i pol štanda s dvije pedale- nije. Svatko tko pogleda fotogaleriju vidjet će da pričaš koješta.
Osim ako si bio u 8 ujutro dok Bicikljak još nije ni počeo.
Ti onda najbolje nemoj izdvojiti vrijeme za odlazak na četvrti sajam, tu i tako nema ništa za tebe.