U utorak, 03. travnja 2012. godine, s početkom u 17 sati, na stadionu Gradski vrt odigrat će se utakmica između Osijeka i Cibalije.
Velika je ovo prilika da nakon više od 10 godina NK Osijek zaigra u Europi, jer vrlo je vjerojatno da će drugi finalist biti Dinamo koji je već sad praktički osigurao naslov prvaka u ligi. Naravno tu je i prilika da se napokon osvoji neki trofej.
Kreće se i s prijavama za uzvratnu utakmicu koja je na rasporedu 17. ili 18. travnja. Prijave se primaju u udruzi Kohorta Osijek srijedom, četvrtkom i petkom, a cijena puta je 30 kn.
Ma jebem ti kup i europu kad su oni u zoni ispadanja. Samo da sutra vrijeme posluži pa da se skupi ljudi iako to manje više zadnjih par godina ne igra nikakvu ulogu. Stalno isti mazohisti dolaze bilo kiša ili sunce.
A za tekmu svaka čast, drugo poluvrijeme ajme dobro. Da su penal zabili bilo bi svega, ovako mirno priveli kraju. Sad pamet u glavu i okrenit se ligi.
Igrali neradnici, većina navijača delikventi i neradnici, a sve to platili porezni obveznici. Prolazio sam u to vrijeme, preko 200 policajaca, 30 auta i marica minimum, trošak ogroman... a država propada ko ku... kroz trule gaće.
machor je napisao/la :
Igrali neradnici, većina navijača delikventi i neradnici, a sve to platili porezni obveznici. Prolazio sam u to vrijeme, preko 200 policajaca, 30 auta i marica minimum, trošak ogroman... a država propada ko ku... kroz trule gaće.
istina, sa obzirom na stanje u drzavi taj cirkus od hnl.a postaje neizdrziv, nisu samo ni navijaci krivi, u krajnjem slucaju te baklje nisu bas toliki problem da se ovakav "zapadnjacki" show radi sa zabranjivanjem istih..
odlična tekma... svaka čast... ajmo sada pametno u vinkovce...
a što se tiče ovih negativnih komentara, odite svi lagano *****************... ako ne volite nogomet i ako vam se već toliko gadi onda nemojte uopće otvarati temu... uopće nije istina da je većina navijača neradnika... ljudi su masovno s posla dolazil na tekmu, još u odijelima... da je hnl u kurcu to je opčepoznato, ali nije razlog da pljujete po svima zato što je vaš partner danas imao glavobolju...
oggy031 je napisao/la:
a što se tiče ovih negativnih komentara, odite svi lagano *****************... ako ne volite nogomet i ako vam se već toliko gadi onda nemojte uopće otvarati temu... uopće nije istina da je većina navijača neradnika... ljudi su masovno s posla dolazil na tekmu, još u odijelima... da je hnl u kurcu to je opčepoznato, ali nije razlog da pljujete po svima zato što je vaš partner danas imao glavobolju...
ja volim nogomet, čak što više obožavam nogomet, a sad ti meni reci jel ima smisla igrat nogometnu utakmicu na koju je potrođeno na osiguranje nekoliko stotina tisuća kuna, a prihodi od iste utakmice su možda nekoliko tisuća kuna ?
jel ono što se radi na tribini ima veze s nogometom ? kidanje, paljenje stolica itd ? jel ima veze s nogometom to što ljudi moraju gledat kako se majmuni na jugoistoku skidaju goli ?
jel ima veze s nogometom to što baklje moraju završiti u terenu ? jel ima veze s nogometom to što čitav dan čelave, nabrijane, iskompleksirane face iz kohorte "patroliraju" po gradu ?
šta više čeka ova država ?!
nije istina da se navijačima i mafiji nemože stat na kraj, pa pobogu više počnite ih zatvarat na dugogodišnje kazne zatvora, nek rade tamo, nek osjete kak je zaradit svoju kunu, pa će cijenit i tuđe !
oggy031 je napisao/la:
ja volim nogomet, čak što više obožavam nogomet, a sad ti meni reci jel ima smisla igrat nogometnu utakmicu na koju je potrođeno na osiguranje nekoliko stotina tisuća kuna, a prihodi od iste utakmice su možda nekoliko tisuća kuna ?
jel ono što se radi na tribini ima veze s nogometom ? kidanje, paljenje stolica itd ? jel ima veze s nogometom to što ljudi moraju gledat kako se majmuni na jugoistoku skidaju goli ?
jel ima veze s nogometom to što baklje moraju završiti u terenu ? jel ima veze s nogometom to što čitav dan čelave, nabrijane, iskompleksirane face iz kohorte "patroliraju" po gradu ?
šta više čeka ova država ?!
nije istina da se navijačima i mafiji nemože stat na kraj, pa pobogu više počnite ih zatvarat na dugogodišnje kazne zatvora, nek rade tamo, nek osjete kak je zaradit svoju kunu, pa će cijenit i tuđe !
sve što si ti naveo stoji... ja sam isto protiv svog tog nasilja, jebiga, odi na tekmu, izviči se, navijaj i to je to... bez baklji, tučnjave i ostalog kretenizma...
što se tiče skidanja na tekmi... ako se tebi ne gledaju ne moraš ih gledat... nisu nikom naškodili, niti nanijeli zlo, tu i tamo su koga i nasmijali... i opet dobro...također se to odnosi i na patroliranje gradom... nikom nisu ništa napravili, malo su vikali, pozivali ljude na tekmu i to je to...