Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70845 Spol:  Nebitno
|
Osječka televizija s ponosom objavljuje da će od ovog vikenda ponovno izravno prenositi utrke Formule 1 u sezoni 2012. Prijenosi će počinjati petkom s prva dva treninga, subotom možete pogledati treći trening i kvalifikacije, a nedjeljom utrku, kao i posebne emisije uoči i nakon utrke. Stručni komentatori utrka najbržih bolida u novoj će sezoni biti Neven Novak i Neven Cvijanović.
Formulu 1 će prenositi najgledanije lokalne televizije u Hrvatskoj, a Osječka televizija ostvarila je ekskluzivna prava za emitiranje signala na području digitalne regije D1 (Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i dio Brodsko-posavske županije) s 600.000 potencijalnih gledatelja. Prva ovosezonska utrka, prema službenom rasporedu F1, na programu je od 16. do 18. ožujka 2012. godine u Australiji.
Raspored prijenosa:
Petak, 16. ožujka 2012.
1. slobodni trening: 02:25 – 04:00 h
2. slobodni trening: 06:25 – 08:00 h
Subota, 17. ožujka 2012.
3. slobodni trening: 03:55 – 05:00 h
Kvalifikacije: 06:55 h
Nedjelja, 18. ožujka 2012.
Emisija uoči utrke: 06:10 h
Utrka: 06:50 h |
Zadnja promjena: Redakcija 031; 15.03.2012. 12:52; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol:  Žensko
|
Odlicno! jedva cekam |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
 |
Animonica Ukupno postova: 26 Spol:  Žensko
|
Aha, da, ali samo ako Osječku ne gledaš preko interneta. Ja sam na Iskonu, cijelokupni paket, i kada god idu formule, javlja mi da trenutno ne mogu gledati programski sadržaj. "Jupiiii!!!" |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ova sezona bi mogla biti puno bolja od prošle. Ali nekako mislim da neće biti  svake sezone sve više pravila i sve sporiji auti... živi bili pa vidjeli  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Aha, da, ali samo ako Osječku ne gledaš preko interneta. Ja sam na Iskonu, cijelokupni paket, i kada god idu formule, javlja mi da trenutno ne mogu gledati programski sadržaj. "Jupiiii!!!"
|
da to se događalo par zadnjih utrka prosle godine, ali kako kazu ove godine nece doci do toga  |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Formulu je nažalost postala dosadna jer ju ubijaju silna ograničenja.
Osim vanjskih gabarita vozila, malo toga bi trebalo ograničavati.
Pa kom' obojci, kom' opanci... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
AtOmIc Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Pogledao sam na mojtv.hr tamo uopce ne stoji da OSTV prenosi f1 , vidim na svim ostalim regionalnim televizijama da je azurirano, ali na ostv u programu u to vrijeme imaju reklame i neke crtice za djecu valjda.
Dali netko zna nesto vise o tome ? |
|
|
|
|
 |
|
edit: sada gledam i na njihovoj stranici, nigdje se ne spominje f1  |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ako OSTV ne prenosi F1 imamo li kakvu alternativu na netu? Može li se neka od lokalnih televizija koje imaju prijenos gledati on line? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
|
Koliko ja znam , mislim da ne ukoliko nemas kablovsku ili eventualno neki iptv . |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Sinoc sam gledao dokumentarac o Senni. Ova danasnja formula nema veza s onom starom kad je uzitak bio gledati majstore na djelu. Danas sasvim prosjecan vozac bude prvak. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Stvarno volim F1 i pratim je petanestak godina, ali kad dođe utrka, kad prođe start, sve se to razvuče u jednu lošu trakavicu, sa prosječnim vozačima. Čak je i moj beloved Schummi pao nisko u mojim očima samim povratkom, a kamoli ovom vožnjom koja je stvarno loša. Pratim je preko maxtv, ima je na mnogim regionalnim postajama, pa će mi veći problem biti sjetiti se je li uopće utrka! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70845 Spol:  Nebitno
|
Raspored prijenosa:
Petak, 16. ožujka 2012.
1. slobodni trening: 02:25 – 04:00 h
2. slobodni trening: 06:25 – 08:00 h
Subota, 17. ožujka 2012.
3. slobodni trening: 03:55 – 05:00 h
Kvalifikacije: 06:55 h
Nedjelja, 18. ožujka 2012.
Emisija uoči utrke: 06:10 h
Utrka: 06:50 h |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Prošlu sezonu maltene da nisam ni pratio. Neznam ni sam zašto, nekako mi je to sve izgubilo draž i nije što sam prije gledao. Pogledat ću vjerojatno ovu u nedjelju, nadam se da ću se ugodno iznenadit. |
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
svake godine sve gore i gore, previse ogranicenja unistavaju F1. jos kad sam cuo da se i kimi vraca, ocito nije gledao shumija prosle sezone
sve me to podsjeca na onaj film expendables hehe |
|
|
|
|
 |
 |
|