Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70844 Spol:  Nebitno
|
 U Osječkoj ulici u Josipovcu 1. siječnja oko 3,30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Druga prometna nesreća dogodila se oko 5,15 sati na raskrižju Svačićeve i Divaltove ulice u Osijeku u kojoj je također jedna osoba smrtno stradala. U prvoj prometnoj nesreći poginula je 70-godišnja pješakinja iz Josipovca pri prijelazu ceste na obilježenom pješačkom prijelazu uslijed naleta osobnog automobila s kojim je upravljao 22-godišnji vozač također iz Josipovca.
Druga prometna nesreća dogodila se uslijed sudara dva vozila na raskrižju, a u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 52-godišnji vozač Opela (Taxi Cammeo) iz Osijeka. Vozač Audia, 28-godišnjak iz Antunovca zadobio je teške tjelesne ozljede, a pomoć mu je pružena u KBC Osijek kao i 24-godišnjem putniku iz njegovog vozila koji je zadobio lake tjelesne ozljede. Prometna nesreća uzrokovana je oduzimanjem prednosti prolaza vozaču Opela od strane vozača Audia.
Vezane rasprave:
KLIK: Taxi Cammeo i Nova godina
KLIK: Crna točka (križanje Divaltove i Svačićeve)
Slijedom gubitka kolege, Taxi Cammeo je izdao službeno priopćenje:
Tragom današnjeg tužnog i tragičnog događaja, javljamo kako je vozač Zlatko Žvorc (52) tragično poginuo vozeći taksi u ranim jutarnjim satima. Podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u direktnom sudaru kojeg je izazvao mladi vozač u alkoholiziranom stanju, oduzevši mu prednost prolaza. Kako je ovo težak gubitak za Zlatkovu obitelj, težak je i za Taxi Cammeo Osijek i sve njegove radne kolege koje su ga na ovako tragičan način izgubile, ostat će nam u sjećanju kao izvrstan kolega
i predan zaposlenik. Pokojni Zlatko imao je obitelj i dvoje djece, a Taxi Cammeo Osijek poduzeo je sve kako bi u ovom teškom trenutku što više olakšao obitelji poginulog. Obitelji poginulog izražavamo iskreno saučešće i žalost što se alkohol upleo u ovaj prerano završen život.
U obje prometne nesreće s tragičnim posljedicama kod vozača dva Audia utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu.
Foto: Vatrogasci-Osijek.hr |
Zadnja promjena: Redakcija 031; 02.01.2012. 0:29; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
U slučaju da je vozač "Camea" upravljao motornim vozilom vremenski duže nego to zakon propisuje,
moglo bi biti cirkusa za odgovorne osobe u "Cameu". |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Nije vozač taksija kriv što mu je pijana budala oduzela prednost pa da je radio i 24 sata u komadu. |
|
|
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Tatin sin dobio Audija za novu i vidi šta je konj napravio!!! Obitelji iskrena sućut... |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
 |
sendjo Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Tatini sinchichi i dalje krstare gradom.. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Nitko naravno niti ne tvrdi da je vozač taksija kriv. Uzimajući u obzir priče kako se u "Cameu" radi vremenski više nego to zakon dozvoljava, primijetio sam da ako je i u ovom slučaju tako, odgovorni u "Cameu" bi mogli (trebali) platiti drakonske kazne bez obzira na krivicu vozača Audija. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...zašto se ne objavi ime i prezime doticne pijane ubojice ? |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Čovjek je poginuo radeći i to još na Novu godinu. Tužno.  Počivao u miru.
Zna li netko je li bilo putnika s njim u taxiju? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
iiivvaa Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Nije bilo nikoga u Taxiju osim vozača. |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
i što će njegova obitelj imati od te tvoje drakonske kazne??? |
|
|
|
|
 |
birki Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek/Čepin Spol:  Muško
|
Ovaj vikend je bila najavljena akcija hvatanja pijanih vozaca.
Bio sam na doceku na Trgu, otisao do Tvrdje i preko Trga se vratio kuci u Cepin. Nisam vidio da je policija IGDJE zaustavljala. |
|
|
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Da, i mi smo se pitali gdje je ta policija.
Strašno... moja sućut obitelji  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Zanimljivo je i to da je cipelića bilo dosta u Tvrđi, a po gradu ih baš i nismo vidjeli u novogodišnjoj noći. Da, osim na Ininoj benzi u Trpimirovoj kako se njih trojica-četvorica zahebavaju s radnicama/radnicima. Vi ostali? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
blackbird700 Ukupno postova: 106 Spol:  Nebitno
|
bome ih ni ja nisam vidio nigdje, a prošao sam više-manje cijeli grad.. doduše prvi prolaz je bio oko 22-pola 23, drugi iza 6 ujutro
a ujutro.. primijetio sam da stari taksisti vole vozit bez žmigavaca, izlijetat i tako, i onda snađi se druže -.-" |
|
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Nitko naravno niti ne tvrdi da je vozač taksija kriv. Uzimajući u obzir priče kako se u "Cameu" radi vremenski više nego to zakon dozvoljava, primijetio sam da ako je i u ovom slučaju tako, odgovorni u "Cameu" bi mogli (trebali) platiti drakonske kazne bez obzira na krivicu vozača Audija.
|
"Priča se" i "navodno da je tako" potpuno nepotrebno u ovome trenutku, niti je to bit problema, jer ne očekuješ da ti pijana budala izleti sa sporedne ulice i mogao je svatko biti na mjestu vozača taksija. Pitanje je zašto se ne spriječavaju pijane budale da voze i zašto semafor na staru godinu nije radio i tko je za to odgovoran, a u ovome je slučaju potpuno nevažno radno vrijeme taksista. |
|
|
|
|
 |
 |
|