Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69879 Spol:  Nebitno
|
 Gradski pročelnik za komunalu Milan Kamenko jučer je sa stupova javne rasvjete i tramvajske mreže skidao oglase i reklame te najavio kažnjavanje onih koji reklame postavljaju na neprimjerena mjesta.
- Hvala svima što su ostavili brojeve telefona ili druge kontakte, odmah ćemo ih kontaktirati i kazniti. Stupovi su ove godine obnovljeni i obojeni, a reklame i kojekakve obavijesti teško je skinuti sa stupova a da se ne ošteti boja - rekao je Kamenko.
Postavljene reklame fotografirane su i poslužit će kao dokaz, a Kamenko je istaknuo kako je ove godine zbog takvih poteza sugrađana podneseno 14 prijava od čega najviše zbog stupova javne rasvjete na središnjem trgu.
- Vjerujem da će kazna od 1.500 kuna spriječiti buduće lijepljenje. Nadam se da će sugrađani jednog dana shvatiti da je ovo naše te se tako i ponašati - rekao je Kamenko.
Nezadovoljstvo ponašanjem sugrađana izrazio je i gradonačelnik Krešimir Bubalo te pozvao sugrađane na korektan odnos prema gradskoj imovini.
Tekst: I. Sekol/Glas-Slavonije.hr
Foto: Ana Mišin/Foto-arhiv 031 |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Koja ironija.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
mapatil Ukupno postova: 254 Spol:  Nebitno

|
Naravno da ih treba sve kazniti. Mjesta za plakatiranje ima premalo ali ih ima i tamo neka se stavljaju materijali.
Isto tako od gradonačelnika napokon očekujem da objavi imena onih debila koji su cijeli grad išarali sa HDZ = SDP i očekujem da se napokon i ti grafiti maknu tamo gdje do sada nisu. S obzirom da se spominjao HDSSB tj njihovi članovi kao krivci za to, nekako sumnjam da ćemo ikada saznati imena. |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
 |
doombaa Ukupno postova: 6 Spol:  Muško
|
sve je to divno i krasno ali ima jedan mali problem
svatko moze naljepit takav ogles...
sta bi bilo da ja naljepim oglas sa brojem telefona mog susjeda (kojeg ne podnosim)
to nije pouzdan nacin za otkrivanje pocinitelja |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
To je djelo HSP-ovaca....i kod mene u ulici su letke s tim sloganom stavljali po autima....a vidio sam tko je, pa znam da je član Hsp-a |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
te oglase za 'kredite' bi trebalo prijaviti i policiji |
|
|
|
|
 |
partwish Ukupno postova: 516 Spol:  Muško
|
Priznaj da si ovo pisao pijan
Nazoveš oglas i tražiš dotičnu uslugu. Ako se javi pravi vlasnik oglasa, ponudit će ti to što je napisao na plakatu - ide kazna. Javi li se netko i prozuji - znaš da je oglas lažan.
|
a možda je taj netko platio nekom trećem da napravi i postavi oglase i onda je taj treći prekršio zakon jer mu ovaj nije rekao gdje da lijepi plakate... i tako će to ići u krug i nikom ništa... |
|
|
|
|
 |
The Forger Ukupno postova: 145 Spol:  Nebitno
|
hahah ode im kamata od zajmova  |
|
|
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
Ponavljam se, ali neka počnu kažnjavati i one koji ostavljaju reklame ispod brisača od auta!!!  |
|
|
|
|
 |
doombaa Ukupno postova: 6 Spol:  Muško
|
Priznaj da si ovo pisao pijan
Nazoveš oglas i tražiš dotičnu uslugu. Ako se javi pravi vlasnik oglasa, ponudit će ti to što je napisao na plakatu - ide kazna. Javi li se netko i prozuji - znaš da je oglas lažan.
|
moj susjed prodaje rakiju tak da bi znao o cem se radi  |
|
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Osobno bih više voljela da uhvate očito lobotomiranog građanina koji po fasadama i pločnicima redovno ostavlja grafit sadržaja "svinjska pi**a". |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Grunf
Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
S obzirom koliko ima i u kakvom su stanju oglasni stupovi čudim se što još ne i na nama ne ostavljaju reklame! OK, nije u redu uništavati ali dajte sredite oglasne prostore po gradu pa onda kažnjavajte do mile volje. |
|
_________________ " Nikad stati, osim kad se mora.
- Bolje nečastan uzmak nego častan poraz. " |
|
|
 |
KPGS Ukupno postova: 10 Spol:  Muško
|
Treba napravit par plakata sa reklamom za Unikom pa poljepit po trgu  |
|
|
|
|
 |